Αυτές οι 2 τσάντες από τα Stradivarius είναι must have - Στα χρώματα του καλοκαιριού

Θα τις λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτές οι 2 τσάντες από τα Stradivarius είναι must have - Στα χρώματα του καλοκαιριού

Αυτές οι 2 τσάντες από τα Stradivarius είναι must have, είναι στα χρώματα του καλοκαιριού. Από τα αγαπημένα στυλ, που είναι πάντα στη μόδα το καλοκαίρι και φοριέται πολύ στα αξεσουάρ, όπως καπέλα, τσάντες κλπ.

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά το πιο απαραίτητο αξεσουάρ από όλα. Αν λοιπόν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις τις συγκεκριμένες που βρήκαμε στο σάιτ των Stradivarius.

Μπορεί τώρα να είσαι όλη μέρα σπίτι, ωστόσο όπως τονίζει και η κυβέρνηση σύντομα και αν τηρήσουμε όλα τα μέτρα θα μπορέσουμε να βγούμε πολύ σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι.

Minimalist crossbody bag

13,99 €

Stradivarius τσάντα μπλε

Θα την βρεις εδώ

Crossbody clutch

Stradivarius τσάντα μπεζ

12,59 €

Θα την βρεις εδώ

Ωστόσο, αυτή την έκπτωση που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius δεν πρέπει επίσης να την χάσεις, αφού είναι απίστευτη. Θα βρεις σε μοναδική τιμή online ένα τζιν μπουφάν που μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου με ότι εσύ θελήσεις σε συνδυασμό.

Ποιες τσάντες είναι στα trend για το 2020

  • Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα, μαλλί, δέρμα ή χάντρες
  • Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν.
  • Τσάντες με χερούλια από μπαμπού ή μεγάλες αλυσίδες
  • Η χρήση φυσικών υλικών και η οικολογική συνείδηση είχε μεγάλη επιρροή και στις τσάντες της σεζόν. Μια από τις χαρακτηριστικές προτάσεις είναι οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού.
  • Οι πολλαπλές τσάντες παραμένουν στη μόδα
  • Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι και πολύ πρακτικές, αφού χωρούν ελάχιστα. Για τον λόγο αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας επιμένουν στη χρήση των πολλαπλών τσαντών.