Χαμός για μια ολόσωμη φόρμα των BSB - Είναι έξωμη και σε... έκπτωση

Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός για μια ολόσωμη φόρμα των BSB - Είναι έξωμη και σε... έκπτωση

Σε απίστευτη έκπτωση βρίσκεται η έξωμη ολόσωμη φόρμα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB. Κάνει χαμό σε πωλήσεις, αφού ξεπουλάει σαν τρελή. Είναι άκρως καλοκαιρινή και ότι πιο σικάτο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Αν δεν είσαι φαν των φορεμάτων, τότε οι ολόσωμες φόρμες είναι η κατάλληλη επιλογή και αγορά για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας. Ταιριάζει στα περισσότερα σωματότυπα και ανάλογα το στιλ και το κόψιμο της μπορεί να είναι πιο κομψό και από ένα φόρεμα.

Η συγκεκριμένα που σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των BSB είναι πολύ καλοκαιρινή και κομψή. Είναι σε γαλάζιο ανοιχτό χρώμα και έχει στενή εφαρμογή. Η λεπτομέρεια στους ώμους είναι αυτή που την κάνει διαφορετική.

ΕΞΩΜΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ - Από 89,90 μόνο με 62,90

Πρόκειται για την έξωμη ολόσωμη φόρμα με επένδυση στο στήθος, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάϊ και κανονική γραμμή.

Ολόσωμη έξωμη φόρμα BSB

Ωστόσο και αυτό το υπέροχο μίνι κόκκινο φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του BSB, αποτελεί το νούμερο ένα στα trends του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο, ξεπουλάει σαν τρελό και κάνει χαμό.

Συνδύασε την ολόσωμη έξωμη φόρμα των BSB που προκαλεί χαμό με αυτό το αδιανόητο σακάκι

Θες να παραμείνεις στιλάτη μετά την καραντίνα; Μην αγχώνεσαι γιατί σου βρήκαμε μοναδικό τουίντ σακάκι με τσέπες στα BSB! Θα σε κοιτάνε όλοι και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Μπορείς να τα φορέσεις τόσο στο γραφείο σου και στη δουλειά σου, αν είσαι από τα πιο εκκεντρικά άτομα όσο και σε μια βόλτα έξω ή σε ένα επίσημο κάλεσμα.

Εμείς βρήκαμε στα BSB αυτό το σακάκι που είναι πάρα πολύ μοδάτο και θα εντυπωσιάσει τους πάντες μετά την καραντίνα. Θα το λατρέψεις και θα κάνεις τρομερές εμφανίσεις.

τουίντ σακάκι τσέπες BSB

Κάνε το δικό σου εδώ. Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει και η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

TAGS