9 ευρώ κάτω αυτό το ντένιμ τζάκετ από τα Stradivarius

Ιδανικό για την άνοιξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
9 ευρώ κάτω αυτό το ντένιμ τζάκετ από τα Stradivarius

Αυτό το υπέροχο ντένιμ τζάκετ που είναι ιδανικό για τις δροσερές μέρες της Άνοιξης, βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι, μπορείς να το βρεις αυτή τη στιγμή στα Stradivarius, 9 ευρώ κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το βολευτείς πολύ από εδώ και πέρα.

Μπορεί ο χειμώνας να μας άφησε πίσω ωστόσο το κρύο ακόμα βρίσκεται εδώ και ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες εποχές όπως αυτή που βιώνουμε με την έξαρση του κορωνοϊού, θα πρέπει να προσέχουμε και να μην κρυώσουμε.

Για το λόγο αυτό, ειδικά το βράδυ καλό θα είναι να φοράμε από πάνω ένα ελαφρυ τζάκετ, στις βόλτες που κάνουμε τώρα που η καραντίνα τελείωσε. Τα Stradivarius έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή, αφού μπορείς να το βρεις σε έκπτωση.

Οι εκπτώσεις στο online store συνεχίζονται και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χάσεις. Για το λόγο αυτό πρέπει να μπεις και να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη viral τσάντα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Βρίσκεται σε τιμή σοκ!

Το ντένιμ τζάκετ που βρήκαμε είναι ιδανικό γι΄αυτή την εποχή και δε θα το βγάζεις από πάνω σου.

Stradivarius τζιν τζάκετ

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 20,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Συνδύασε το ντένιμ τζάκετ με αυτό το μπλε ρουά τοπάκι από τα Stradivarius

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις ένα απλό τζιν μπουφανάκι από ένα μπλε τοπάκι από μέσα, το οποίο θα σου δώσει άλλο αέρα

Το συγκεκριμένο μάλιστα μπορεί να σε βολέψει για όλο το καλοκαίρι μιας και μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Stradivarius μπλε τοπάκι

Κοστίζει μόλις 5,99€ και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.