Ξεπουλάει στα Oysho το μαύρο ψαράδικο κολάν - Για τις πιο έντονες προπονήσεις

Είναι και συμπίεσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στα Oysho το μαύρο ψαράδικο κολάν - Για τις πιο έντονες προπονήσεις

Αυτό το μαύρο κολάν που είναι ψαράδικο και θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho, όπως και σε όλα τα πλέον ανοιχτά μαγαζιά, είναι για τις πιο έντονες προπονήσεις σου με τον προσωπικό σου γυμναστή, αλλά και την άθληση στη φύση.

Αν είσαι φαν της καθημερινής γυμναστικής, τότε αυτό το κολάν πρέπει να το αγοράσεις, αφού θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Είναι πολύ άνετο και δεν σε σφίγγει, ενώ αν θέλεις να είσαι και στιλάτη, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα χρώματα.

Βέβαια, αν δεν θέλεις να το φορέσεις για γυμναστική, μπορείς άνετα να το φορέσεις και σε μια χαλαρή βόλτα σου για περπάτημα ή στον απογευματινό σου καφέ. Ωστόσο, για γυμναστική και πολύ στιλάτο είναι και το cycling shorts. Δείτε το εδώ, προκαλεί χαμό.

Πρόκειται για τολάν συμπίεσης που παρέχει ενίσχυση και στήριξη για τις πιο έντονες προπονήσεις. Μήκος κάπρι και σιλικόνη στη μέση για πιο επίπεδο αποτέλεσμα. Το ύφασμα διαμόρφωσης τονίζει και σμιλεύει το σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις. Λεπτομέρεια laser cut στον ποδόγυρο και στη μέση. Ύφασμα με αντηλιακή προστασία UPF+40.

Ψαράδικο κολάν συμπίεσης - 25.99 €

Oysho  μαύρο ψαράδικο κολάν

Φόρεσε το μαύρο ψαράδικο κολάν σου με ένα από αυτά τα sneakers και είσαι έτοιμη για γυμναστική

Τα sneakers είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν χοντρό και αναπαυτικό κάτω μέρος.

Τα παπούτσια αυτά είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και σε μια βόλτα με ένα ωραίο σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Oysho και πραγματικά τα λατρέψαμε, αφού είναι ένα από τα trend του καλοκαιριού.

Αθλητικό παπούτσι κάλτσα με γυαλιστερή λεπτομέρεια

25.99 €

Oysho sneakers γκριι

Αθλητικό παπούτσι με ελαστικό πάνω μέρος και λεπτομέρεια νήμα μεταλλιζέ. Ύψος σόλας 3 cm

Θα τα βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη λευκή τουνίκ που είναι ιδανική για την παραλία.

TAGS