Πάρε λίγη από την "λάμψη" της Blake Lively με αυτό το φόρεμα από τα Zara - Ιδανικό για το καλοκαίρι

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πάρε λίγη από την

Αν λατρεύεις το στυλ της Blake Lively τότε τι θα έλεγες αν μπορείς να πάρεις λίγη από την "λάμψη" της με αυτό το φόρεμα από τα Zara; Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και σε απόχρωση must!

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου, τώρα που ανοίγει ο καιρός και είναι σίγουρο πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα της βραδιάς και της παρέας σου.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, όπως η διάσημη ηθοποιός τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις, ουρές ωστόσο κάνουν έξω από τα Zara και μια φούστα. Θα σας ξετρελάνει

Blake Lively καλοκαιρινό φόρεμα πράσινο Zara

Κάνε το δικό σου εδώ.

Συνδύασε το φόρεμα από τα Zara με αυτό το ζευγάρι παπούτσια για μια πρωτότυπη εμφάνιση

Στην νέα συλλογή λοιπόν των Zara, θα βρείτε και το παρακάτω λευκό πέδιλο, το οποίο θα έλεγα πως είναι εκκεντρικό, αφού δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα που φοράμε στις βραδινές μας εξόδους με την κολλητές.

Για να το φορέσεις πρέπει να το υποστηρίζεις και να έχει στιλ, αλλιώς θα δείχνει άσχημο. Για αυτό και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στους συνδυασμούς σου.

Πρόκειται λοιπόν για το λευκό πέδιλο με τακούνι. Έχει λουριά καπιτονέ μπροστά με θέση για το δάκτυλο, αλλά και τετραγωνισμένη μύτη, όπως και σόλα καπιτονέ. Ο πάτος είναι τεχνικός εύκαμπτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Πέδιλο με τακούνι και καπιτονέ λουριά - 29,95 €

Zara λευκά πέδιλα σαγιονάρα

TAGS