Χάος με την ασύμμετρη μπλούζα των Stradivarius - θα δώσεις μόνο 6,49 ευρώ

Είναι απόλυτο trend

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος με την ασύμμετρη μπλούζα των Stradivarius  - θα δώσεις μόνο 6,49 ευρώ

Αυτή η ασύμμετρη μπλούζα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius προκαλεί χάος, αφού είναι σε απίστευτη τιμή. Θα δώσεις μόνο 6,49 € και θα βάλεις στην ντουλάπα σου ένα από τα αγαπημένα trend της φετινής σεζόν.

Οι ασύμμετρες μπλούζες, όπως και τα φορέματα είναι από τις αγαπημένες τάσεις της φετινής σεζόν. Την έχουμε δει να τη φοράνε την συγκεκριμένη τάση, πολλά γυναίκες της showbiz με τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους και αν δεν την βάλεις και εσύ στην προσωπική σου συλλογή, θα χάσεις.

Εγώ σου βρήκα μια από τις πιο εντυπωσιακές ασύμμετρες μπλούζες κάνοντας μια αναζήτηση στην κατηγορία με τις προσφορές στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Είναι σε μαύρο χρώμα, ο ένας ώμος είναι έξω και κοστίζει μόνο 6,49 €.

Οι προσφορές του είναι απίστευτες που θα βρεις, όπως σε αυτή την απίστευτη φούστα που είναι άκρως καλοκαιρινή και θα κολακεύσει τα πόδια σου.

Αυτή είναι η ασύμμετρη μπλούζα των Stradivarius

Ασύμμετρη μπλούζα με κοψίματα - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

ασύμμετρη μπλούζα Stradivarius 6,49 €

Συνδύασε την ασύμμετρη μπλούζα σου από τα Stradivarius με αυτό το απίστευτο παντελόνι που κάνει 12,99 ευρώ

Ξεπουλάει σαν τρελό στα Stradivarius ένα ψηλόμεσο παντελόνι αξίας 12,99 €. Το συγκεκριμένο έχει προκαλέσει πανικό και βρισκόταν ανάμεσα στα trends του 2019, ενώ παραμένει και στις τάσεις του 2020. Εγώ ωστόσο, στο βρήκα σε έκπτωση.

Ανάμεσα στις προσφορές θα βρεις και ένα απίστευτο παντελόνι σε μπεζ χρώμα, ψηλόμεσο και με ζώνη στη μέση του. Το συγκεκριμένο, λόγω της γραμμής του θα δείχνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά και μπορείς μαζί τους να φτιάξεις τους πιο καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Μπορείς να το συνδυάσεις επίσης, με αυτές τις απίστευτες πλατφόρμες που θα δε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο ψηλή, και με το παρακάτω τοπάκι. Θα δημιουργήσεις έτσι ένα απίστευτο καλοκαιρινό look.

Παντελόνι utility με ζώνη - Μόνο με 12,99 € από 25,99 €

Stradivarius ψηλόμεσο παντελόνι