Στα Oysho θα βρεις το "καυτό" μπικίνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Σε σούπερ τιμή!

Κοντεύει να βγει sold out!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Στα Oysho θα βρεις το

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε τα μπάνια και το πρώτο της το έκανε στο Καβούρι πριν από λίγες ημέρες. Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και την απαθανάτισε - δείτε εδώ τις φωτογραφίες χωρίς ρετούς. Ωστόσο, το μαγιό της κάπου το είχαμε ξαναδεί και... με μια μικρή αναζήτηση βρήκαμε παρόμοιο στα Oysho, σε σούπερ τιμή!

Με το θερμόμετρο να φτάνει στους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα παράτησε όλα και βρέθηκε σε γνωστή πλαζ να βγάζει στόρι με μια φίλη της και να απολαμβάνει τον ήλιο. Μπορεί το κορμί της να σχολιάστηκε αρκετά από τους γύρω αφού τα κιλά που έχει χάσει είναι πάρα πολλά - δείτε εδώ πόσα κιλά ζυγίζει τώρα - και τις φαίνεται, αλλά και το μπικίνι της τράβηξε τα βλέμματα αφού εκτός από παιχνιδιάρικο είναι πάρα πολύ οικονομικό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό

Βρήκαμε το "καυτό" μπικίνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα Oysho

Εμείς βρήκαμε το καυτό της μπικίνι στα Oysho και σας προτείνουμε να ανατρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να το βρείτε γιατί σήμερα είναι αύριο δεν είναι! Βρίσκεται σε τιμή ευκαιρίας με το τριγωνικό σουτιέν να κοστίζει 17,99 € ενώ το σλιπ από κάτω να φτάνει μέχρι τα 12,99 €!

Oysho μπικίνι Καλοκαίρι 2020