"Φωτιά" στα κόκκινα το πουά πουκάμισο από τα ZARA

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου φέτος το καλοκαίρι, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτό το κόκκινο πουά πουκάμισο από τα ZARA, με το οποίο θα είσαι σκέτη "φωτιά" και θα καταφέρεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο πολύ νωρίς φέτος και έτσι όλοι μας αναγκαστήκαμε να βάλουμε στην ντουλάπα τα χειμωνιάτικα ρούχα και να "επιστρατεύσουμε" τα καλοκαιρινά μας.

Σίγουρα όμως, μετά από ενάμιση μήνα σε καραντίνα, η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται μία ανανέωση και τα ZARA σου έχουν ακριβώς τη λύση που χρειάζεσαι για να δώσεις άλλο αέρα στα look σου.

Μιας και θα επισκεφθείς τα ZARA, φρόντισε να ρίξεις μια ματιά και στο απόλυτο τζιν τσαντάκι που "σπάει" τα ταμεία. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

Το συγκεκριμένο πουκάμισο είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εξόδους μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα.

Θα σου προτείναμε να το δοκιμάσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν και πέδιλα, για ένα απογευματινό ποτό! Άκουσέ μας και θα μας θυμηθείς!

zara κόκκινο τοπάκι

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 22,95€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Συνδύασε το κόκκινο πουά πουκάμισο με την ασορτί φούστα από τα ZARA

Το συγκεκριμένο σύνολο μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με τη μοναδική σου εμφάνιση.

Κόκκινο και αέρινο, είναι ιδανικό για all day εμφανίσεις και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως θα σε "τρελάνει" για τα καλά μόλις το κάνεις δικό σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και το χρειάζεσαι στη συλλογή σου.

ZARA κόκκινη φούστα

Η φούστα κοστίζει 25,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS