Σε 8 χρώματα βγαίνει το πιο άνετο μαγιό των H&M - Κάνε το δικό σου μόνο με 12,99

Αν δεν σου αρέσουν τα ψηλόμεσα και... μικροσκοπικά, είναι το κατάλληλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 8 χρώματα βγαίνει το πιο άνετο μαγιό των H&M - Κάνε το δικό σου μόνο με 12,99

Αυτό το μαγιό που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M θα το αγαπήσεις. Βγαίνει σε 8 διαφορετικά χρώματα και είναι πολύ άνετο. Μάλιστα, η τιμή του είναι απίστευτη, αφού μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99 €.

Αν δεν μπορείς καθόλου τα μαγιό που είναι μικροσκοπικά ή ψηλόμεσα, τότε αυτό πρέπει να το αγοράσεις. Θα είσαι πολύ άνετη στην παραλία και δεν θα σε «κόβουν» οι ραφές του.

Πρόκειται λοιπόν για το κάτω μέρος του μπικίνι, το οποίο σίγουρα θα λατρέψεις. Βγαίνει εκτός από μαύρο, σε λευκό, κίτρινο, κόκκινο, ριγέ και πολλά άλλα χρώματα.

Αν ωστόσο, δεν έχεις χρόνο ακόμα για να βγεις για ψώνια, τα online store των H&M, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις νέες τάσεις στα μαγιό και δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν έτσι.

Ωστόσο, δες και δυο ολόσωμα μαγιό που είναι trend του φετινού καλοκαιριού. Θα πάθεις πλάκα.

Αυτό είναι το μαγιό των H&M που βγαίνει σε 8 διαφορετικά χρώματα

Bikini bottoms - 12,99 €

H&M άνετο μαγιό

Συνδύασε το άνετο μαγιό των Η&Μ σε όποιο χρώμα θέλεις με αυτό το απίστευτο καφτάνι

Σε άλλες εποχές και.. ηπείρους πρόκειται να σε γυρίσει αυτό το απίστευτο μεταλλικό σε χρώμα και στιλ, καφτάνι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Χαρίζει ένα μοναδικό στιλ στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου.

Το συγκεκριμένο καφτάνι ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών. Θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου. Ενώ μπορείς να το φορέσεις και με το μαγιό σου, αλλά και στις ατελείωτες καλοκαιρινές σου βόλτες δίπλα από την παραλία.

Τα καφτάνια έχουν επιστρέψει στη μόδα και είναι ανάμεσα στα trends που πρόκειται να αγαπήσεις για φέτος το καλοκαίρι.

Αν δεν σου αρέσουν τα καφτάνια, τότε μπορείς να επιλέξεις και να φορέσεις από το απίστευτο μίνι φόρεμα που θα αναδείξει τα πόδια σου. Είναι απίστευτο και σούπερ οικονομικό.

Shimmering metallic kaftan - 79,99 €

H&M μεταλλικό καφτάκι

TAGS