Μοναδικό κομμάτι των Bershka το παντελόνι που είναι γεμάτο τρύπες

Θα σε κάνει να δείχνεις κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοναδικό κομμάτι των Bershka το παντελόνι που είναι γεμάτο τρύπες

Μοναδικό είναι αυτό το παντελόνι που είναι γεμάτο τρύπες και θα βρεις στη νέα συλλογή των Bershka. Διαφορετικό το κάνει το στιλ του, αλλά και η απίστευτη εφαρμογή του, αφού θα σε δείχνει να φαίνεσαι κορμάρα.

Είναι ψηλόμεσο με λάστιχο στη μέση και θα «μαζεύει» τα περιττά κιλάκια που μπορεί να έχεις. Ενώ, στο τελείωμα είναι καμπάνα, κάτι που θα δείχνει τα πόδια σου να φαίνονται και πιο ψηλά.

Το συγκεκριμένο λοιπόν παντελόνι είναι το κατάλληλο για τη θερινή περίοδο, αν ειδικά δεν είναι και φαν των σορτς. Είναι δροσερό λόγω του λευκού χρώματος.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς, αλλά και με όλα τα παπούτσια. Από sneakers, έως και ψηλά πέδιλα. Μοναδικό κομμάτι είναι και αυτό το απίστευτο τζιν.

Παντελόνι Flare Fit - 19.99 €

bershka παντελόνι με τρύπες

Φόρεσε το παντελόνι των Bershka με τις τρύπες με αυτό το θεϊκό κορμάκι

Αυτό το κορμάκι από τα Bershka κυκλοφορεί σε 2 χρώματα και είναι σε τιμή σοκ. Είναι το πιο in κομμάτι σύμφωνα με τις fashion bloggers και προκαλεί φρενίτιδα στις γυναίκες, ενώ θα το βολευτείς και θα το φοράς συνέχεια.

Εάν είσαι και εσύ κορίτσι που λατρεύει την μόδα και δεν θες να μένεις πίσω, τότε πρέπει να αποκτήσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς κόπο.

Ένα κορμάκι καλοκαιρινό, που κυκλοφορεί σε δυο χρώματα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις μόλις το φορέσεις. Είναι σε χρώμα κιτρινοπράσινο και μαύρο για να διαλέξεις ποιο σου αρέσει. Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη βραδινή τσάντα με αλυσίδα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις πλάκα!

Κορμάκι με τιράντες και έξω την πλάτη

Bershka κορμάκι δυο χρώματα

12.99 €

Χρώμα: Κιτρινοπράσινο

Θα το βρεις εδώ

TAGS