Θα σταματήσεις ο,τι κάνεις και θα τρέξεις μόλις δεις αυτό το ολόσωμο σορτσάκι - Μόνο στα H&M

Είναι συγκλονιστικό και μόνο 14,99€

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θα σταματήσεις ο,τι κάνεις και θα τρέξεις μόλις δεις αυτό το ολόσωμο σορτσάκι - Μόνο στα H&M

Τι πιο άνετο και δροσερό από ένα ολόσωμο σορτσάκι; Τίποτα, ξέρουμε είναι η καλύτερη επιλογή, εδικά τώρα το καλοκαίρι που η ζέστη χτυπάει απότομα και "ύπουλα". Βέβαια εκτός από την άνεση εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι και το στιλ! Αυτό το ολόσωμο σορτσάκι από τα H&M τα έχει όλα! Μόλις το δεις θα σταματήσεις ο,τι κάνεις και θα τρέξεις να το κάνεις δικό σου.

Θα βαθμολογηθείς με άριστα από φίλους γνωστούς, άγνωστους ακόμη και ειδικούς της μόδας φορώντας αυτό το φανταστικό ολόσωμο σορτσάκι! Το καλύτερο δε στο είπαμε ακόμα! Αρχικά η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, μόνο 14,99€ και το κυριότερο και πιο εντυπωσιακό είναι το χρώμα του. Το ολόσωμο σορτσάκι είναι σε χρώμα μπλε ελεκτρικ και έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις τιράντες του.

Αυτό είναι το φοβερό ολόσωμο σορτσάκι από τα H&M

H&M ολόσωμο σορτσάκι

H&M μπλε ελεκτρικ ολοσωμο

Συνδύασε αυτό το απίθανο ολόσωμο σορτσάκι με αυτήν την τσάντα που μοιάζει με έργο τέχνης!

"Θύελλα" θετικών σχολίων θα προκαλέσεις με αυτό το λευκό αέρινο φόρεμα από τα H&M - Μόνο 7,99€

Με αυτό το λευκό αέρινο φόρεμα που βρήκαμε στα H&M θα προκαλέσεις θύελλα αντιδράσεων, θετικών εννοείται γιατί τα κοπλιμέντα θα πέφτουν φωτιά! Μη χάσεις το αποκλειστικό αυτό κομμάτι που είναι σε ανεπανάληπτα οικονομική τιμή. Κοστίζει μόλις 7,99€!

Το συγκεκριμένο λευκό φόρεμα, πέρα από άκρως καλοκαιρινό έχει και αέρα νησιού. Άνετα όμως φοριέται και οπουδήποτε αλλού επιθυμείς ανάλογα με το τι άλλο θα επιλέξεις για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου. Μία υπέροχη ιδέα θα ήταν ένα τσαντάκι με κρόσσια σε καφέ απόχρωση και ένα ζευγάρι σανδάλια ή πέδιλα με τακούνι.

Αρκετά καλή επιλογή θα ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, ώστε να κάνουν αντίθεση και βεβαίως να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Το πανέμορφο λευκό φόρεμα με τον αέρα νησιού είναι σίγουρο ότι θα σε ξετρελάνει και θα σου φωτίσει το πρόσωπο.

Αυτό είναι το πανέμορφο λευκό φόρεμα με τον αέρα νησιού από τα Η&M και κοστίζει μόνο 7,99€

h&m λευκό φόρεμα

Βρες το εδώ.

Ακόμη μία φοβερή επιλογή σε φόρεμα είναι αυτό το μίνι φουστάνι με λουλουδάκια. Τσέκαρέ το εδώ και θα μας θυμηθείς!

TAGS