Ξεπούλησε σαν «τρελό» και επανακυκλοφορεί το φόρεμα των Zara που φοράνε οι γυναίκες όλων των ηλικιών

Και κοστίζει μόνο 25,95 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπούλησε σαν «τρελό» και επανακυκλοφορεί το φόρεμα των Zara που φοράνε οι γυναίκες όλων των ηλικιών

Στα Zara, ένα μαύρο κλασικό φόρεμα από τη νέα συλλογή, ξεπούλησε σαν «τρελό». Ωστόσο, επανακυκλοφορεί και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενη. Το συγκεκριμένο στιλ μάλιστα, το φοράνε οι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ένα μαύρο φόρεμα όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές πρέπει να υπάρχει μέσα στην ντουλάπα σου. Είναι το πιο εύχρηστο κομμάτια για τις καθημερινές εμφανίσεις σου. Συνδυάζεται με όλα, φοριέται παντού, ενώ ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος.

Ειδικά μάλιστα, αν είναι μίντι! Το συγκεκριμένο μήκος είναι το κατάλληλο για να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Από τις πιο everyday με ένα sneaker ή ένα μποτάκι, μέχρι τις βραδινές σου εμφανίσεις με μια γόβα ή ένα ψηλό πέδιλο. Η ακόμη και με αυτά τα άνετα στο περπάτημα και κατακόκκινα πέδιλα που μπορείς να βρεις και να αγοράσεις στη νέα συλλογή των Zara,

Ένα μαύρο μίντι φόρεμα μάλιστα, μπορεί να φορεθεί από γυναίκες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, πάντα βέβαια με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Δηλαδή, με μια γόβα με μικρό ύψος τακουνιού, για να δείχνει πιο σικάτη.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα των Zara που ξεπούλησε σαν «τρελό» και επανακυκλοφορεί

Φόρεμα σε στιλ lingerie - 25,95 €

Μίντι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ, σε ριχτή γραμμή και με λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια διακοσμητικά ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά στο πλάι. Κάτω μέρος με σκίσιμο στο πλάι.

Zara μαύρο φόρεμα

Μπορείς μάλιστα, αν θέλεις και είσαι λάτρης των νέων trend που βγαίνουν στην μόδα, να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι mules παπούτσια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν στη συλλογή των καταστημάτων Zara, αυτά τα υπέροχα mules, έχουν γίνει ανάρπαστα μιας και θέλουν να τα φοράνε όλες οι γυναίκες! Σκεφτείτε ότι πρόκειται για το αγαπημένο παπούτσι των Kardashians! Θα το βρεις εδώ.

TAGS