Zara: Από 35,95 ευρώ μόνο 19,99 με την έκπτωση το πιο πολυπόθητο πέδιλο

Ακόμη να το αγοράσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Από 35,95 ευρώ μόνο 19,99 με την έκπτωση το πιο πολυπόθητο πέδιλο

Στα Zara θα βρεις το πιο πολυπόθητο πέδιλο σε έκπτωση και δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα. Συγκεκριμένα, η αρχική του τιμή ήταν στα 35,95€, ενώ με την έκπτωση κοστίζουν μόνο 19,99€.

Το συγκεκριμένο πέδιλο κορίτσια, ειδικά στην Αμερική το φοράνε όλες οι γυναίκες και το καλοκαίρι ήταν από τα must have κομμάτια της μόδας, παρόλο που έφερε και πολλές αντιδράσεις λόγω του στιλ του.

Πρόκειται λοιπόν, για το φυσικό δερμάτινο πέδιλο με τακούνι. Είναι δερμάτινο και στο πάνω μέρος και έχει φαρδύ λουρί στο κουντεπιέ με θέση για το δάχτυλο. Μεσαίο απλό ορθογώνιο τακούνι και τετραγωνισμένη μύτη.

Να σημειώσουμε πως, αυτό το δέρμα έχει κατασκευαστεί βυρσοδεψεία Leather Working Group με χρυσή ή αργυρή πιστοποίηση. Το LWG είναι ένα πρωτόκολλο που ελέγχει τη διαδικασία μαυρίσματος στη χρήση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση αποβλήτων και τη χρήση προ-εγκεκριμένων χημικών σε διαδικασίες μαυρίσματος. Τσέκαρε ωστόσο και πιο είναι το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών. Κάνει πάταγο.

Αυτό το είναι το πολυπόθητο πέδιλο των Zara που είναι σε έκπωση

Zara δερμάτινα πέδιλα

Συνδύασε τα πέδιλα σου με αυτό το απίθανο μαύρο φόρεμα των Zara που φοράνε όλες

Στα Zara, ένα μαύρο κλασικό φόρεμα από τη νέα συλλογή, ξεπούλησε σαν «τρελό». Ωστόσο, επανακυκλοφορεί και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενη. Το συγκεκριμένο στιλ μάλιστα, το φοράνε οι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ειδικά μάλιστα, αν είναι μίντι! Το συγκεκριμένο μήκος είναι το κατάλληλο για να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Από τις πιο everyday με ένα sneaker ή ένα μποτάκι, μέχρι τις βραδινές σου εμφανίσεις με μια γόβα ή ένα ψηλό πέδιλο. Η ακόμη και με αυτά τα άνετα στο περπάτημα και κατακόκκινα πέδιλα που μπορείς να βρεις και να αγοράσεις στη νέα συλλογή των Zara,

Ένα μαύρο μίντι φόρεμα μάλιστα, μπορεί να φορεθεί από γυναίκες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, πάντα βέβαια με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Δηλαδή, με μια γόβα με μικρό ύψος τακουνιού, για να δείχνει πιο σικάτη.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα των Zara που ξεπούλησε σαν «τρελό» και επανακυκλοφορεί

Φόρεμα σε στιλ lingerie - 25,95 €

Μίντι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ, σε ριχτή γραμμή και με λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια διακοσμητικά ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά στο πλάι. Κάτω μέρος με σκίσιμο στο πλάι.

Zara μαύρο φόρεμα

TAGS