«Κόσμημα» τα νέα μποτάκια από τα Stradivarius

Θα σε τρελάνουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόσμημα» τα νέα μποτάκια από τα Stradivarius

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius κυκλοφόρησε και ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε, ήταν αυτά τα λιλά νέα μποτάκια, τα οποία αποτελούν κανονικό "κόσμημα" για τα πόδια κάθε γυναίκας! Τρέξε λοιπόν να τα κάνεις δικά σου!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα παπούτσι που θα αγαπήσεις και δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το χειμώνα.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Stradivarius, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το ζευγάρι παπούτσια που είναι το απόλυτο trend του Φθινοπώρου.

Stradivarius μποτάκια λιλά

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς τα συγκεκριμένα μποτάκια, κοστίζουν μόλις 35,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ! Πρόσεξε όμως - μένουν μόνο λίγα κομμάτια και γι΄αυτό θα πρέπει να τρέξεις για να το προλάβεις.

Στα Stradivarius το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου

Όλα τα καταστήματα ένδυσης - υπόδησης έχουν βγάλει τις φθινοπωρινές τους συλλογές οι οποίες είναι απλά απίστευτες. Λίγες εβδομάδες πριν τελειώσει το καλοκαίρι, σου προτείνω το πιο τέλειο παπούτσι των Stradivarius, που δεν θα θέλεις να βγάζεις από τα πόδια σου.

Το συγκεκριμένο παπούτσια είναι και το κατάλληλο για τις βροχερές ημέρες που πρόκειται να έρθουν μετά το τέλος του Αυγούστου. Ενώ, λόγω του στιλ του, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα σου τα ρούχα. Από φορέματα, έως και τζιν παντελόνια.

Πρόκειται για τα φλατ μποτίνια τα οποία έχουν τρακτερωτή σόλα και είναι πολύ ελαστικά! Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να τα βάλεις μπορώ εγώ να σου προτείνω αρκετούς τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι το κλασικό σου τζιν παντελόνι, με ένα μακριμάνικο μπλουζάκι, ένα jacket από πάνω και είσαι είσαι έτοιμη για μια απλή καθημερινή εμφάνιση. Για την πιο βραδινή σου, μπορείς να τα φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, επίσης μαύρο jacket και μια τσάντα ώμου μικρή. Επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις και με φούστα ή και με αυτό το απίστευτο ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που είναι ότι πιο hot trend.

Αυτό είναι λοιπόν το πιο τέλειο παπούτσι του Φθινοπώρου και θα τα βρεις στο Stradivarius

Φλατ μποτίνια - 39,99 €

Stradivarius φθινοπωρινά παπούτσια

Οι εκπτώσεις να σημειώσουμε, συνεχίζονται στα Stradivarius, και αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις υπερπροσφορά! Συγκεκριμένα, το πιο πολυσυζητημένο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της φετινής κολεξιόν, βρίσκεται -30% από την αρχική τιμή του.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου. Θα το βρεις εδώ.