Zara: Το πιο στυλάτο δερμάτινο μπουφάν για αυτό το φθινόπωρο

Είναι αυτό που ψάχνεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Το πιο στυλάτο δερμάτινο μπουφάν για αυτό το φθινόπωρο

Αν και ακόμα οι ζέστες καλά κρατούν , το φθινόπωρο έχει μπει και μαζί του σίγουρα θα φέρει λίγο κρύο! Εμείς βρήκαμε το πιο στυλάτο δερμάτινο μπουφάν στα Zara!

Μπουφάν με γιακά και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι και τσέπες patch με καπάκι. Θηλιές προσαρμογής με κουμπί στο στρίφωμα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά. Κοστίζει 39,95 ευρώ και σου προτείνουμε να τρέξεις να το προλάβεις!

Μπουφάν zara

Είναι στυλάτο και μπορείς να το βρεις εδώ!Το συνδιάζεις τέλεια με αυτό το παντελόνι που είναι τάση!

Zara: Για τολμηρές εμφανίσεις το βελούδινο "τσαλακωμένο" παντελόνι της νέας συλλογής

Άμα είσαι τολμηρή, φέτος το Φθινόπωρο πρέπει να φορέσεις αυτό το βελούδινο παντελόνι με όψη "τσαλακωμένου" από τη νέα συλλογή των Zara που έχει κυκλοφορήσει και κάνει πάταγο.

Μπορεί να συνδυαστεί με το blazer του και ένα crop top, από μέσα ή και ξεχωριστά αν θέλετε μόνο το παντελόνι. Ότι κατάλληλο για πιο βραδινές εμφανίσεις - στις οποίες θα είσαι σίγουρα πρωταγωνίστρια - αλλά και για μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο.

Ταιριάζει άψογα με ψηλά πέδιλα, αλλά και ugly sneakers για εσένα που είσαι πιο αθλητικό τύπος ή casual!

παντελόνι zara

Συνδύασε το βελούδινο "τσαλακωμένο" παντελόνι των Zara με αυτό το τσαντάκι

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara κυκλοφόρησε και αυτή η υπέροχη οβάλ τσάντα που βρήκαμε για εσένα, είναι ένα κανονικό έργο τέχνης το οποίο θα συμπληρώσει με υπέροχο τρόπο την εμφάνισή σου. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει... μανιωδώς.

Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο θα δώσει στιλ και φινέτσα στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Επιπλέον, τόσο το σχέδιό της όσο και το χρώμα της, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σου. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου και να μην κάνεις υπερβολές με την εμφάνισή σου μιας και η τσάντα από μόνη της είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις από το υπόλοιπο look σου.

Φόρεσε τη κυρίως με μονόχρωμα ρούχα για μία μίνιμαλ και συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση και θα μας θυμηθείς! Θα μαγνητίσεις με τη μία όλα τα βλέμματα και όλοι θα σε ρωτάνε από πού την πήρες!

Μιας και θα επισκεφθείς βέβαια τα καταστήματα Zara, αξίζει να δοκιμάσεις και αυτή τη δερμάτινη φούστα που εντοπίσαμε για εσένα. Δες την εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό!