Αυτό το παντελόνι των Zara πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους

Εσύ ακόμη να το αγοράσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το παντελόνι των Zara πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους

Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις ένα τζιν παντελόνι που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Και αυτό γιατί μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, με ότι στιλ θέλεις εσύ, αλλά και με όλα τα χρώματα της γκαρνταρόμπας σου.

Σίγουρα πρέπει να έχει δεκάδες τζιν παντελόνια στα συρτάρια σου, αλλά ένα ακόμη... παραπάνω δεν βλάπτει κανέναν, αφού όπως είναι γνωστό οι γυναίκες έχουν τρέλα με τα ψώνια.

Τζιν παντελόνι με κανονική μέση, ίσιο μπατζάκι και πέντε τσέπες, εβαμμένη όψη και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου. Καθώς λόγω του κοψίματος του θα δείχνει τα πόδια σου πιο ψηλά. Συνδύασε το με αυτά τα τέλεια παπούτσια.

Επίσης, είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι των Zara που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

ΤΖΙΝ MID RISE STRAIGHT - 25,95 €

Zara τζιν παντελόνι

Και αυτό το παντελόνι πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες - Είναι περιζήτητο και θα το βρεις στα Zara

Η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες κι έχει κάνει πανικό! Μεταξύ πολλών fashion item έχει γίνει περιζήτητο το συγκεκριμένο τζιν που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω κι αυτό γιατί έχει μια λεπτομέρεια στο τελείωμά του που κάνει πραγματικά την διαφορά.

Αν δεν έχεις εκκεντρικό στιλ και δεν σ'αρέσει να πειραματίζεσαι με την εμφάνισή σου σίγουρα δεν θα το δοκιμάσεις, αλλά εμείς στο προτείνουμε 100% αν θες να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Αυτό είναι το τζιν από τη νέα συλλογή των Zara που σου προτείνουμε

TZIN ZW PREMIUM FOLDED UP WIDE LEG SERENITY BLUE

  • 29,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 7513/240
  • Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες και φαρδύ μπατζάκι. Ξεβαμμένη όψη. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Zara τζιν νέα συλλογή χειμώνα

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το υπέροχο μποτάκι των Zara και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

TAGS