«Φρενίτιδα» στα Zara με αυτή την τετράγωνη γόβα

Την φοράνε όλες οι fashion bloggers

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φρενίτιδα» στα Zara με αυτή την τετράγωνη γόβα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, επικρατεί κανονική φρενίτιδα για αυτές τις γόβες, οι οποίες έχουν τετράγωνη μύτη και ένα αλυσιδάκι στο λουράκι. Πρόκειται σίγουρα για την πιο in fashion επιλογή.

Το τετράγωνο επιστρέφει δυναμικά στη μόδα μαζί με όλες τις αγαπημένες τάσεις από τα 90's και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσεις αυτό το υπέροχο παπούτσι που εντοπίσαμε για εσένα μέσα από μία απλή αναζήτηση που κάναμε στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara.

Αυτή είναι η τετράγωνη γόβα που προκαλεί φρενίτιδα στα Zara

Μαύρο δερμάτινο παπούτσι με τακούνι. Λεπτό τακούνι με επένδυση. Τετραγωνισμένη μύτη. Κούμπωμα με αγκράφα στη μπαρέτα γύρω από τον αστράγαλο με λεπτομέρεια με αλυσίδα.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να σε κάνε να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με την εμφάνισή σου και να δώσει έναν άλλο αέρα ακόμα και στα πιο απλά looks που επιλέγεις να κάνεις.

Επιπλέον, μπορείς να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τα ρούχα με τα οποία θα επιλέξεις να το συνδυάσεις.

Για ένα πρωινό look φόρεσε τις γόβες στο γραφείο με ένα αυστηρό cigarette παντελόνι και ένα κομψό τοπάκι ή πουκάμισο και αυτή την υπέροχη νάιλον τσάντα από τα Zara που θα σε ξετρελάνει!

Για το βραδινό σου look μη διστάσεις να βάλεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με μία μίνι φούστα ή φόρεμα ή ακόμα με ένα oversized σακάκι το οποίο μπορείς να σετάρεις σαν φόρεμα μαζί με μία ζώνη.

τετράγωνες γόβες Zara

Όσο για την τιμή της; Κοστίζει 59,95€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα σου προτείναμε βέβαια να βιαστείς και να αποκτήσεις άμεσα το κομμάτι που θα ήθελαν να έχουν στα πόδια τους όλες οι fashion bloggers.

TAGS