Zara: Το πλεκτό μίνι φόρεμα της νέας συλλογής θα το φοράς κάθε ημέρα

Είναι φθηνό και θα το αγαπήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Το πλεκτό μίνι φόρεμα της νέας συλλογής θα το φοράς κάθε ημέρα

Στη νέα συλλογή των Zara, βρήκαμε ένα μίνι πλεκτό φόρεμα που θα φοράς κάθε ημέρα, αφού συνδυάζεται εύκολα με όλα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Ταιριάζει επίσης, σε όλες τις σιλουέτες και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου. Βγαίνει σε μπλε σκούρο και είναι πολύ εντυπωσιακό.

Μάλιστα, είναι από βισκόζη η οποία λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

Να σημειώσουμε πως η νέα χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Zara κρύβει συγκλονιστικά κομμάτια! 3 από αυτά θα τα βρεις εδώ και είναι ότι πρέπει για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που πλησιάζουν την Αθήνα.

Αυτό είναι το πλεκτό μίνι φόρεμα της νέας συλλογής των Zara που θα φοράς κάθε ημέρα

ΠΛΕΚΤΟ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ - 25,95 €

Zara πλεκτό μίνι φόρεμα

Συνδύασε το πλεκτό μίνι φόρεμα της νέας συλλογής των Zara με τα παπούτσια που φόρεσε η Ζενεβιέβ στο GNTM

Το βράδυ της Δευτέρας (07/10) άκρως εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Ζενεβιεβ για ακόμη μια φορά στο πλατό του GNTM αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό. Αυτό που έκλεψε πάντως την παράσταση ήταν η επιλογή των παπουτσιών!

Η νέα κριτής του GNTM μας επιβεβαιώνει καθημερινά την γνώση της πάνω στο τι εστί μόδα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Παρέα με την Βίνα Θεοφώτιστου δημιούργησε το πιο μοδάτο σύνολο συνδυάζοντας ένα θηλυκό ασπρόμαυρο φόρεμα με παπούτσια.. από άλλον πλανήτη!

Δες παρεμπιπτόντως και τα καινούργια τατουάζ της!

Οι high combat boots είναι η νέα τάση της μόδας και σίγουρα ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την χειμερινή σου συλλογή. Είναι άνετες, συνδυάζονται με τα πάντα και φοριούνται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι μπότες ήταν αυτές:

Μπότες ζενεβιεβ

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι άρχισες να τις ψάχνεις παντού, στις βρήκα ήδη!

Zara μπότες

Μπορείς να τα βρεις στα Zara σε οικονομική τιμή και σε άλλα παρόμοια σχέδια! Δες τα εδώ όλα!

TAGS