Ξεπουλάνε στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Είναι σούπερ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάνε στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν αυτές οι πανέμορφες γόβες στη νέα συλλογή των Migato, και τις φόρεσε στα πόδια της η Βίκυ Καγιά, έχουν αρχίσει και ξεπουλάνε σαν τρελές, και όχι άδικα αφού πρόκειται για το πιο θηλυκό παπούτσι!

H αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι μπορντό γόβες και από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις φόρεσε έχουν γίνει ανάρπαστες.

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά που ξεπουλάνε στα Migato

Τις συγκεκριμένες γόβες μάλιστα τις είδαμε και στον επίσημο λογαριασμό της Migato στο Instagram και τα likes, έπεσαν βροχή! Δείτε εδώ και μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά.

Παραλήρημα με την ανακοίνωση που «έσκασε» από την Βίκυ Καγιά

Μια ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά μέσα από το instastory της, προκάλεσε παραλήρημα σε όλες τις γυναίκες με το που «έσκασε».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, είναι καθημερινή χρήστης των social media και πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις, επικοινωνώντας με τις διαδικτυακές της φίλες.

Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως η αγαπημένη αλυσίδα υποδημάτων, Migato, ξεκίνησε εκπτώσεις αξίας 30% σε όλα τα sneakers, ενώ 20% στην δεύτερη αγορά σου.

Η ίδια πολλές φορές έχει επιλέξει για τις εμφανίσεις της παπούτσια από την συγκεκριμένη αλυσίδα, όπως αυτά τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα.

Βίκυ Καγιά παπούτσια Migato

Θύελλα στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Με μια ανακοίνωση στα instastories της πριν από λίγες ώρες η Βίκυ Καγιά κατάφερε να προκαλέσει θύελλα στο διαδίκτυο! Για την ακρίβεια, κατάφερε να ρίξει το site της Migato.

Η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο της εταιρείας όπως είναι ευρέως γνωστό και ανακοίνωσε πως η εταιρεία Migato έχει εκπτώσεις στα παπούτσια της! Όπως καταλαβαίνετε οι followers της στο instagram - και είναι και πολλοί - έτρεξαν να δουν τα κομμάτια που μπορούν να αγοράσουν και δημιούργησαν διαδικτυακό κόλλημα!

Δείτε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά ανακοίνωση για Migato

Δείτε εδώ ένα ζευγάρι από τα Migato που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα! Είναι από τα αγαπημένα της Βίκυς Καγιά!