Στις νέες παραλαβές των Zara αυτή η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοντεύει να εξαντληθεί

Κοστίζει 40 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στις νέες παραλαβές των Zara αυτή η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοντεύει να εξαντληθεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει να ντυθεί στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ, με κομμάτια των Zara! Την συγκεκριμένη φούστα που φόρεσε εχθές προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να την κάνεις κι εσύ δικιά σου γιατί όπως ενημερωθήκαμε είναι νέα παραλαβή και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί.

Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με μποτάκια, μπότες, γόβες και να δώσεις μια πιο girly πινελιά στις εμφανίσεις σου!

Αυτή είναι η Zara φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

MINI ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 39,95 EUR
  • ΒΑΝΙΛΙΑ - 2772/907
  • Ψηλόμεση μίνι φούστα. Λεπτομέρεια σούρες. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φούστα νέες παραλαβές Ζέτα Μακρυπούλια

Βέβαια, να σου υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο τα Zara έχουν 15ημερο εκπτώσεων και πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το υπέροχο κομμάτι που κοστίζει μόνο 10 ευρώ και είναι για all day εμφανίσεις!

Με παντελόνι Zara που έχει γίνει "καπνός" η Ζέτα Μακρυπούλια

Με παντελόνι από τα Zara εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της η Ζέτα Μακρυπούλια και προκάλεσε φρενίτιδα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γίνει "καπνός".

Η παρουσιάστρια μπάμτα επιλέγει να φορά ρούχα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το συγκεκριμένο σύνολο είναι το κατάλλληο, αφού «αγκαλιάζει» το σώμα της. Το παντελόνι έδειχνε τέλεια τα ψηλά πόδια της, τα οποία διατηρεί με σωστή διατροφή.

Ο στιλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τις εντυπωσικές στιλιστικές της επιλογές.


Κάπουα εδώ να σημειώσουμε πως κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο μωβ ζακάρ πουκάμισο.