Αντιδράσεις από τις γυναίκες για το μπλέιζερ φόρεμα των Zara

Για ποιο λόγο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντιδράσεις από τις γυναίκες για το μπλέιζερ φόρεμα των Zara

Πολλές αντιδράσεις έχει φέρει από τις γυναίκες, ένα απίστευτο κομμάτι από τη νέα συλλογή των Zara, Πρόκειται για το μπλέιζερ φόρεμα που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα τους πρόσφατα και ήδη κάνει θραύση.

Είναι ένα μοναδικό κομμάτι που σίγουρα αν ήταν ανοιχτά τα νυχτερινά κέντρα θα βλέπαμε πολλές να το φοράνε. Είναι άκρως θηλυκό και πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό. Δίνει έμφαση στα πόδια και θα σε δείχνει σίγουρα να φαίνεται πιο ψηλή.

Μπορείς να το φορέσεις με πέδιλα συγκεκριμένα λεπτά και μαύρα ή ακόμη και χρυσά - αφού το χρώμα ταιριάζει με την λεπτομέρεια που έχει στα πλάγια - ακόμη και με μπότες με καλό όμως δέρμα για να μην κάνεις "φτηνή" την εμφάνιση σου.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα glam μακιγιάζ και ονειρέψου ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και εσύ διασκεδάζεις σε κάποιο club!

Ο κακός χαμός επικρατεί επίσης, καθώς σε τρελά οικονομική τιμή βρίσκεται και μια συγκεκριμένη πλισέ φούστα και κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ.

Βέβαια, πολλές γυναίκες έχουν αντιδράσεις για την τιμή του η οποία ξεπερνάει τα 80€. Εμείς ωστόσο να πούμε πως είναι ένα ρούχο που θα έχεις στην ντουλάπα σου για τις επίσημες εμφανίσεις σου, το οποίο δεν βγαίνει από την μόδα.

Αυτό είναι το φόρεμα μπλέιζερ των Zara που έχει φέρε τις αντιδράσεις

ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΦΟΡΕΜΑ LIMITED EDITION - 89,95 €

Λεπτομέρειες: Μπλέιζερ φόρεμα με γιακά με πέτο και V ντεκολτέ κρουαζέ. Μακριά μανίκια με βάτες. Τσέπες με καπάκι και με ρέλι στο μπροστινό μέρος. Λεπτομέρεια απλικέ κρόσσια με κοσμήματα στο κάτω μέρος. Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με φοδραρισμένα κουμπιά.

Zara blazer φόρεμα

Να σημειώσουμε πως το eshop του Zara εδώ και μέρες έχει πάρει φωτιά και τα κομμάτια του συνεχώς ξεπουλιούνται σαν τρελά. Ομολογουμένως, η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων έχει βάλει τρομερές εκπτώσεις, ειδικά σε ένα μαύρο απίθανο δερμάτινο φόρεμα.