Πανζουρλισμός στα Zara με αυτή τη τσάντα των 9,99 ευρώ

Ξεπουλάει σαν τρελή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πανζουρλισμός στα Zara με αυτή τη τσάντα των 9,99 ευρώ

Συνεχώς «πέφτει» το site των Zara με όλες αυτές τις συγκλονιστικές εκπτώσεις που έχει βάλει στα κομμάτια του. Ο απόλυτος πανζουρλισμός όμως επικρατεί με μια συγκεκριμένη τσάντα που κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ.

Η τσάντα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μιας γυναίκας και ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετές, όσες και αν έχουμε.

Η συγκεκριμένη είναι μαύρη σε σχέδιο πορτοφολιού. Έχει λουριά με πλεκτό σχέδιο και μια λεπτομέρεια γαζιά σε χρωματική αντίθεση. Το λουρί ώμου είναι αφαιρούμενο για πέρασμα χιαστί. Διαθέτει φοδραρισμένο εσωτερικό με τρεις θήκες. Το κλείσιμο με φερμουάρ.

Είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ κοστίζει από 19,99 μόνο 9,99 ευρώ ενώ μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτήν την φούστα!

Αυτή είναι η τσάντα από τα Zara με 9,99 ευρώ

Τσάντα από τα Zara με 9,99 ευρώ

«Κόσμημα» η κροκό τσάντα από τα Zara - Καν' την δική σου με 25,95€

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε την κροκό τσάντα η οποία είναι ένα αληθινό κόσμημα για κάθε σύνολό σου. Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 25,95€!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνει κι εσύ το ίδιο. Η συγκεκριμένη τσάντα μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα ρούχα και να απογειώσει το στιλ σου.

Θα μπορούσες άνετα να τη φορέσεις με αυτό το υπέροχο μίνι φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Zara!

Όπως σου είπαμε η τσάντα αυτή κοστίζει 25,95€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί μιας και είναι ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Zara κροκό τσάντα

Σε συγκλονιστική τιμή η καπιτονέ χιαστί τσάντα του Zara! Με -30% έκπτωση

Θέλεις την πιο μοδάτη τσάντα που κρατάνε όλες οι γυναίκες, ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα, αλλά είναι και πολύ βολική; Θα την βρεις στα Zara σε συγκλονιστική τιμή, αφού έχει -30% έκπτωση.

Μια μαύρη τσάντα σε μικρό μέγεθος πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας - αν δεν έχουμε ήδη - αφού είναι το νούμερο 1 αξεσουάρ για όλες μας τις εμφανίσεις. Πρωινές - μεσημεριανές - βραδινές.

Η συγκεκριμένη λοιπόν από τα Zara που θα βρεις σε έκπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους κοστίζει μόλις 16,99€, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Αυτή είναι η χιαστί καπιτονέ τσάντα των Zara που έχει 30% έκπτωση

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ - Από 25,95€ μόνο με 16,99€

Λεπτομέρειες: Τσάντα σε σχέδιο χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Καπιτονέ εξωτερική πλευρά με λεπτομέρεια αγκράφα. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση. Μαγνητικό κλείσιμο. Συγκλονιστικό και το animal print μπουφάν από τα Zara!

Zara καπιτονέ χιαστή τσάντα

TAGS