Η πιο glamorous φούστα βρίσκεται στα Stradivarius - Είναι υπέρλαμπρη και πολύ οικονομική

Είναι γεμάτη παγέτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η πιο glamorous φούστα βρίσκεται στα Stradivarius - Είναι υπέρλαμπρη και πολύ οικονομική

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ότι πιο glamorous και αστραφτερό μπορούμε. Τα Stradivarius μόλις λάνσαραν ολοκαίνουργια γιορτινή κολεξιόν και βρήκαμε την παγιετέ φούστα σε σούπερ οικονομική τιμή.

Η παγιέτα και η πούλια θα αποτελούν για κάθε Χριστούγεννα την πιο αγαπημένη επιλογή όλων των γυναικών. Οποιοδήποτε και να είναι το χρώμα του ρούχου, τα δύο αυτά στοιχεία το απογειώνουν.

Η συγκεκριμένη φούστα από τα Stradivarius είναι μίντι σε χάλκινο χρώμα και γεμάτη παγέτες. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα μονόχρωμα παπούτσι και ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα.

Μάλιστα, βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση και από 25,99 κοστίζει μόνο 18,19 ευρώ ενώ πολύ οικονομική είναι και η πιο πρωτότυπη τσάντα του Stradivarius!

 glamorous φούστα από τα Stradivarius

Στα Stradivarius με 30% έκπτωση φούστα σαν της Kate Middleton

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο online κατάστημα του Stradivarius και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις με έκπτωση 30% την πιο χαρακτηριστική animal print φούστα που έχει φορέσει σε μία δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του παλατιού και έτσι κάθε look της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα.

Για ακόμα μία φορά, τα Stradivarius δεν θα απογοητεύσουν τις πελάτισσές τους, αφού μία φούστα παρόμοια με αυτή της Kate Middleton βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει κάτω από 15€. Βέβαια η Kate Middleton προσέχει πολύ και τη σιλουέτα της. Δείτε εδώ τι τρώει καθημερινά.

Kate Middleton φούσταStradivarius animal print φούστα

Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, μόνο με 13,99€.

Ξεπουλάει σαν τρελή αυτή η φούστα με τούλι από Stradivarius

Αν θες να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τη φθινοπωρινή σεζόν, η Stradivarius σου προτείνει τη πολύ οικονομική εμπριμέ φούστα με τούλι. Την είδαμε και ξετρελαθήκαμε και σίγουρα αξίζει μια θέση στη ντουλάπα μας.

Ψιλόμεση, μίντι και αέρινη, υπόσχεται όμορφες βραδινές και πρωινές βόλτες στους δρόμους της Αθήνας. Tο μαύρο χρώμα αλλά και το σχέδιο της, σε βοηθά να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε παπούτσι. Θες αθλητικό, για τις πρωινές σου δουλειές το πρωί; Ή μήπως γόβα σε μαύρο χρώμα ή και γιατί όχι σε κόκκινο βελουτέ ή χαμηλό μποτάκι για βραδινές περιπλανήσεις, ως τις δώδεκα το βράδυ, για να είμαστε και τυπικές στους νέους κανονισμούς, σαν σωστές Σταχτοπούτες;

Για τις επερχόμενες κρύες μέρες, φούτερ από πάνω για συνοδευτικό θα ναι κατάλληλο, αν θες κάτι casual και άνετο στις βόλτες σου.

Αν θες ένα εντελώς total black look, προτίμησε ασημένιες, μακριές αλυσίδες στο λαιμό ή διακριτικά βραχιόλια. για cute γυναικεία εμφάνιση.

Αυτή είναι η φούστα από τη Stradivarius που θα σε ξετρελάνει

Φoύστα με τούλι από Stradivarius