Αυτή την φούστα από τα Zara την φοράς παντού - Κάνε την δικιά σου μόνο με 12,99 ευρώ

Θα την ερωτευτείς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή την φούστα από τα Zara την φοράς παντού - Κάνε την δικιά σου μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν όμως τα Zara συνεχίζουν τις καταπληκτικές εκπτώσεις στα κομμάτια τους. Με μια γρήγορη ματιά εντοπίσουμε την πιο στυλάτη φούστα που μπορεί να φορεθεί παντού.

Τα μαγαζιά εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά όμως ευτυχώς το shopping therapy μπορεί να γίνει εξίσου εύκολα και διασκεδαστικά μέσω του online shop του Zara.

Μια από τις αγορές που επιβάλλεται να κάνεις είναι μια συγκλονιστική άσπρη φούστα που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ. Μπορεί να υποστηριχθεί φοβερά σε όλα τα μέρη και σε όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να την παραγγείλεις εδώ και να την συνδυάσεις τέλεια με αυτά τα μαύρα μποτάκια.

  • Ψηλόμεση φούστα βερμούδα.
  • Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν.
  • Λεπτομέρεια δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα.
  • Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φούστα

Το απόλυτο παραλήρημα με την πλισέ φούστα από τα Zara - Κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Οι εκπτώσεις συνεχίζουν στα eshops των μαγαζιών και είναι ευκαιρία να αγοράσεις με την καλύτερη τιμή συγκλονιστικά κομμάτια. Στα Zara οι τιμές είναι απλά εξωφρενικές με αποτέλεσμα να γίνει το απόλυτο παραλήρημα, ειδικά με μια συγκεκριμένη φούστα που κοστίζει μόλις 15,99 ευρώ!

Οι πλισέ φούστες είναι η τελευταία λέξη της μόδας και έχουν κάνει κυριολεκτικά χαμό. Η συγκεκριμένη είναι στην απόχρωση του μελιτζανί/μωβ με λάστιχο στη μέση.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο με σνίκερ όσο και με πιο μποτάκια ή τακούνια. Είναι κυριολεκτικά μια φούστα που μπορεί να υποστηριχθεί άψογα όλες τις ώρες της ημέρας και παντού.

Από 25,99 κοστίζει μόνο 15,99 και ξεπουλάει σαν τρελή το ίδιο και αυτή η καπιτονέ τσάντα που μπορείς να την συνδυάσεις με το σύνολο σου και να το απογειώσεις!

πλισέ φούστα από τα Zara

Σε έκπτωση - σοκ στα Zara αυτή η δερμάτινη φούστα

Οι προσφορές συνεχίζονται ακόμα και σήμερα στα καταστήματα Zara και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις σε έκπτωση - σοκ την πιο θηλυκή και στιλάτη φούστα. Μόλις τη φορέσεις θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε lockdown ωστόσο σε λίγο καιρό η κατάσταση αυτή θα τελειώσει και θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε και πάλι τις εξόδους μας.

Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις εφοδιαστεί με τα πιο στιλάτα κομμάτια που θα σε κάνουν να τραβήξεις την προσοχή. Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις και να ανανεώσεις την γκαρτναρόμπα σου.

Εμείς μόλις είδαμε αυτή τη φούστα, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Αυτή τη στιγμή επίσης, μπορείτε να βρείτε στα Zara 5 φοβερά φορέματα με λιγότερο από 10€. Δείτε εδώ και θα σας πάρουν το μυαλό!

Zara δερμάτινη φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και από 22,95€, κοστίζει 15,95€. Μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS