2 μπουφάν στα εκπτωτικά των Zara - Ξεπουλάνε στο λεπτό

Ότι πρέπει για το χειμώνα και σε πολύ προσιτές τιμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
2 μπουφάν στα εκπτωτικά των Zara - Ξεπουλάνε στο λεπτό

Στα Zara πρόκειται να βρεις απίστευτες εκπτώσεις. Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά λόγω covid, ωστόσο το site της αγαπημένης αλυσίδας θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα αυτό που θέλεις και σε χαμηλές τιμές.

Εγώ, λοιπόν, με αφορμή το κρύο και το χιόνι έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στα μπουφάν, όπου βρήκα δύο πολύ ζεστά για τον χειμώνα, που δεν θα σε κάνουν να... τρέμεις από την παγωνιά.

Το πρώτο είναι πουπουλένιο και αντιανεμικό σε oversized στιλ. Είναι γεμισμένο με πούπουλα και έχει όρθιο γιακά, με ρυθμιζόμενη κουκούλα.

Το δεύτερο είναι ένα παρκά καπιτονέ μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα, με απλικέ όψη συνθετικής γούνας. Επίσης, έχει κορδόνι εφαρμογής στο εσωτερικό του και, συγκεκριμένα, στη μέση. Μάλιστα, έχει και φόδρα με όψη συνθετικής γούνας.

Και τα δύο μπουφάν ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα και είναι τα κατάλληλα για να πας στα χιόνια! Πάντα ωστόσο τηρώντας τα μέτρα, λόγω κροωνοϊού. Δηλαδή να φοράς μάσκα και να κρατάς αποστάσεις.

Αυτά είναι τα δύο μπουφάν από τα Zara που βρίσκονται σε έκπτωση

Πουπουλένιο αδιάβορχο και αντιανεμικό μπουφάν oversized - Από 69,95€ μόνο με 39,99€

Zara αδιάβροχο μπουφάν

Μακρύ υδροαπωθητικό καπιτονέ παρκά - Από 85,95€ μόνο με 49,95€

Zara πουπουλένιο μπουφάν

Να σημειώσουμε πως, διανύουμε δυστυχώς ακόμα περίοδο καραντίνας και όπως φαίνεται έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τις βόλτες μας. Για αυτό λοιπόν η καλύτερη επιλογή για ψώνια είναι τι άλλο επίσης; Φυσικά οι φόρμες, τα κολάν και οτιδήποτε comfy που είναι κατάλληλο για μετακίνηση 6 και σπίτι! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το πιο οικονομικό, άνετο και πάνω από όλα στυλάτο σετ από Stradivarius, Zara και Bershka!

TAGS