Τα δυο παντελόνια των Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό - Υπάρχουν μόνο λίγα νούμερα

Άνετα, στιλάτα και μόνο με 19,99 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα δυο παντελόνια των Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό - Υπάρχουν μόνο λίγα νούμερα

Φέτος η μόδα θέλει άνετα παντελόνια με τα print να έχουν την τιμητική τους. Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις τα πιο hot που ξεπουλάνε στο λεπτό. Μάλιστα, έχουν μείνει λίγα νούμερα στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας. Πρόκειται για τις ζιπ κιλότ!

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που μόλις τα φορέσουμε προσθέτουν ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμο. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και οι ζιπ κιλότ. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο ή και βάφτιση.

Πρόκειται για ένα παντελόνι που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Γνωρίζοντας την ιδανική γραμμή για τον σωματότυπο, αλλά και πως να πετύχετε έναν τέλειο συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις.

Τις τελευταίες σεζόν οι ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Δηλαδή για όσες έχουν βαρεθεί το κλασικό τζιν και θέλουν να φορέσουν κάτι άλλο. Ένα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο χαρίζει σεξαπίλ και κομψότητα με vintage αέρα και θηλυκή αισθητική.

Βέβαια και οι σαλοπέτες είναι πολύ της μόδας και στα Stradivarius έχουν τις πιο στιλάτες και οικονομικές.

Ζιπ κιλότ είναι λοιπόν τα παντελόνια που ξεπουλάνε στα Stradivarius

Εμπριμέ παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius οικονομικά παντελόνια

Παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius Ζιπ Κιλότ με print

Συνδύασε τες με αυτές

Μπορεί στα μαγαζιά να παραμένουν καθήμενοι και μέχρι τις 3:00 να έχουμε φύγει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα τέλειο σύνολο και ειδικά ένα ψηλό παπούτσι για αυτό και εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο από τα Stradivarius.

Το μοναδικό ίσως παπούτσι που φοριέται όλη τη σεζόν και μπορεί να υποστηριχθεί άνετα είναι οι γόβες, που παραμένουν πάντα κλασάτες και διαχρονικές.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα μαγαζιά και οι γόβες που μας τράβηξαν πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι αυτές από τα Stradivarius.

Είναι διαθέσιμες σε μαύρες και σε μπεζ, σε 8 νούμερα και το καλύτερο από όλα είναι ότι λόγω της μεγάλης έκπτωσης, κοστίζουν μόλις 12,99! Τρέξε να τις προλάβεις και συνδύασε τες με κάποιο από αυτά τα φορέματα!

Αυτές τις γόβες από τα Stradivarius θέλουν όλες οι γυναίκες

τις γόβες