Αυτό είναι το πιο άνετο παντελόνι των Zara - Κοστίζει 19,95 και βγαίνει σε 4 χρώματα

Δεν θα χρειάζεται και να ξεκουμπώνεις το κουμπί κάθε φορά που πρήζεσαι από το φαγητό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο άνετο παντελόνι των Zara - Κοστίζει 19,95 και βγαίνει σε 4 χρώματα

Τα Zara έχουν μοναδικά κομμάτια στη συλλογή τους, όπως αυτό το basic φόρεμα που φοριέται πάντα και παντού, αλλά και φουλ άνετα παντελόνια που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στη διαδικτυακή τους σελίδα, βρήκαμε αυτό το παντελόνι που θα θέλεις να φοράς καθημερινά.

Είναι σε ριχτή γραμμή άρα δεν θα σε πιέζει, ενώ μπορείς να το βρεις και σε 4 διαφορετικά χώματα. Σε πράσινο, κόκκινο, μαύρο και καφέ-γκρι. Αυτό σημαίνει πως θα το φορέσεις και το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, αφού το μαύρο φοριέται πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Επίσης, λόγω του ότι έχει λάστιχο στη μέση και όχι κάποιο κουμπί, είναι πιο βολικό στο να το φορέσεις για φαγητό, αν ταλαιπωρείσαι από πρηξίματα και φεύγεις από το μαγαζί σαν... έγκυος!

Αυτό είναι το πιο άνετο παντελόνι των Zara

ΦΑΡΔΥ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΤΟ ΦΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ. ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.
  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 0264/115

Tο πιο άνετο παντελόνι των Zara

Zara επιλέγει και η Ανθή Σαλαγκούδη - Το look που δημιούργησε

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η πρώην παίκτρια του Survivor που πολυσυζητήθηκε για τις αγωνιστικές και όχι μόνο ικανότητές της, μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, βρέθηκε με διάφορους επώνυμους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Στις φωτογραφίες το βλέμμα μας έπεσε πάνω στην εξαιρετική επιλογή outfit που έκανε και εντοπίσαμε πως κάποια από τα κομμάτια που επέλεξε να φορέσει ανήκουν στα καταστήματα Zara. Εννοείται πως σας βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες σε περίπτωση που θέλετε να τα αποκτήσετε κι εσείς!

Ανθή Σαλαγκούδη look zara

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ροζ nude halterneck κορμάκι από τα Zara που κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ.

Ανθή Σαλαγκούδη μπλουζάκι Zara

Το συνδύασε άψογα με ένα λευκό cropped τζιν από το ίδιο brand.

Ανθή Σαλαγκούδη παντελόνι Zara

TAGS