Αυτή είναι η πιο στιλάτη φούστα των Zara - Τη ζητάνε όλες οι γυναίκες

Ξεπουλάει εδώ και μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η πιο στιλάτη φούστα των Zara - Τη ζητάνε όλες οι γυναίκες

Μετά το εμπριμέ παντελόνι που έγινε ανάρπαστο, εντοπίσαμε για εσένα στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara την πιο στιλάτη σατέν φούστα, η οποία έχει γίνει ανάρπαστη από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας της στα μαγαζιά.

Τη φούστα αυτή μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ είναι ιδανική για τις εξορμήσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Αυτή είναι η φούστα από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστη

  • Ψηλόμεση μίντι φούστα με σούρε
  • Σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος
  • Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου σε καμία περίπτωση. Κοστίζει 29,95€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Zara κόκκινη φούστα

Και η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίζει Zara - Το απίστευτο σύνολο που δημιούργησε

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η πρώην παίκτρια του Survivor που πολυσυζητήθηκε για τις αγωνιστικές και όχι μόνο ικανότητές της, μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, βρέθηκε με διάφορους επώνυμους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor απόλαυσε το ποτό της μαζί με την παρέα της, ενώ άκουσε τον τραγουδιστή να ερμηνεύει τις επιτυχίες του.

Στις φωτογραφίες το βλέμμα μας έπεσε πάνω στην εξαιρετική επιλογή outfit που έκανε και εντοπίσαμε πως κάποια από τα κομμάτια που επέλεξε να φορέσει ανήκουν στα καταστήματα Zara. Εννοείται πως σας βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες σε περίπτωση που θέλετε να τα αποκτήσετε κι εσείς!

Ανθή Σαλαγκούδη look zara

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ροζ nude halterneck κορμάκι από τα Zara που κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ.

Ανθή Σαλαγκούδη μπλουζάκι Zara

Το συνδύασε άψογα με ένα λευκό cropped τζιν από το ίδιο brand.

Ανθή Σαλαγκούδη παντελόνι Zara

Στη μέση επέλεξε μια μαύρη ζώνη Gucci. Ολοκλήρωσε τo casual chic look της με πέδιλα και clutch σε snakeskin pattern.Είχε τα μαλλιά της ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό, που ταίριαζε στην μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε έναν αλάνθαστο συνδυασμό με bodysuit, που είναι ένα κομμάτι passpartout και ένα λευκό τζιν, που είναι από τα must κομμάτια του καλοκαιριού.

TAGS