Κοσμοχαλασιά στα Stradivarius με το κατακόκκινο αυτό φόρεμα

Έχει και άνοιγμα στην πλάτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κοσμοχαλασιά στα Stradivarius με το κατακόκκινο αυτό φόρεμα

Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν των Stradivarius περιλαμβάνει απίστευτα κομμάτια σε φοβερές τιμές, ωστόσο εμείς μέσα σε όλα ξεχωρίσαμε ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Αυτό το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, μιας και τον χειμώνα λόγω lockdown τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσειγια αυτό ήρθε η ώρα, λίγο πριν πας διακοπές, να κατέβεις στο κέντρο και να «ξεχυθείς» στα μαγαζιά.

Εμείς λοιπόν επειδή την κάναμε την βόλτα μας στο Stradivarius, μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα, με ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη.

Είναι φαρδύ, σούπερ άνετο με κοντά μανίκια και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια τόσο με κάποιο φλατ πέδιλο -όπως αυτά εδώ τα καπιτονέ- όσο και με κάποιο ψηλό τακούνι, μιας και ενδείκνυεται και για μια πρωινή βόλτα αλλά και για ένα ποτό το βράδυ, ενώ μπορείς μέχρι και σε γάμο σε νησί να το βάλεις!

Κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ και όπως καταλαβαίνεις έχει γίνει κοσμοχαλασιά για το συγκεκριμένο κομμάτι, για αυτό τρέξε γρήγορα να το προλάβεις και να το αγοράσεις!

Κατακόκκινο μακρύ φόρεμα από τα Stradivarius

Stradivarius φόρεμα

Ανάρπαστη και αυτή η κόκκινη φούστα από τα Stradivarius που κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, βρήκαμε για εσένα την πιο όμορφη κόκκινη φούστα - σορτς που μπορείς να φορέσεις με άνεση στις διακοπές σου για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες θέλουν να φοράνε άνετα ρούχα και δροσερά. Πόσο μάλλον στις διακοπές τους στην Ελλάδα που έχει τόση ζέστη!

Τα Stradivarius έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, αφού οι εκπτώσεις τους συνεχίζονται! Μάλιστα, σε προσφορά θα βρεις και αυτό του υπέροχο τζιν με 90's διάθεση.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου. Βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 7,99€.

Stradivarius κόκκινη φούστα