Απόλυτο trend τα καπιτονέ σανδάλια από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε 5 χρώματα

Κάντα δικά σου μόνο με 19.99 ευρώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόλυτο trend τα καπιτονέ σανδάλια από τα Stradivarius - Βγαίνουν σε 5 χρώματα

Η νέα καλοκαιρινή σειρά του Stradivarius είναι ομολογουμένως ότι καλύτερο έχουμε δει αυτούς τους μήνες και πραγματικά διαθέτει όλα μα όλα τα καινούργια trends που θα σε κάνουν να ανανεώσεις και να αλλάξεις το στυλ σου μια και καλή.

Μπορείς να βρεις απίστευτα κομμάτια σε φοβερές τιμές, όπως αυτό το σιέλ jumpsuit, ωστόσο εμείς σταθήκαμε για λίγο σε κάτι καινούργια φλατ πέδιλα που βγάζουν κυριολεκτικά μάτι.

Είναι καπιτονέ, φλατ, με σχέδιο φιόγκου μπροστά και είναι διαθέσιμα σε 6 -ναι κι όμως- χρώματα: Μαύρο, άσπρο, ροζ, πράσινο και γαλάζιο! Κοστίζουν μόνο 19,99 ευρώ και μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με κάποιο φόρεμα ή φούστα είτε με κάποιο παντελόνι, φαρδύ ή κολλητό.

Να είσαι σίγουρη πως θα απογειώσουν το outfit σου, μιας και τα χρώματα του συγκεκριμένου παπουτσιού είναι έντονα, οπότε να είναι προετοιμασμένη να σε κοιτάξουν και να σε θαυμάσουν όλοι.

Φλατ καπιτονέ πέδιλα από τα Stradivarius

καπιτονέ σανδάλια από τα Stradivarius

Μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια με αυτή την ανάρπαστη κόκκινη φούστα από τα Stradivarius που κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, βρήκαμε για εσένα την πιο όμορφη κόκκινη φούστα - σορτς που μπορείς να φορέσεις με άνεση στις διακοπές σου για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες θέλουν να φοράνε άνετα ρούχα και δροσερά. Πόσο μάλλον στις διακοπές τους στην Ελλάδα που έχει τόση ζέστη!

Τα Stradivarius έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, αφού οι εκπτώσεις τους συνεχίζονται! Μάλιστα, σε προσφορά θα βρεις και αυτό του υπέροχο τζιν με 90's διάθεση.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου. Βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 7,99€.

Stradivarius κόκκινη φούστα