Το πιο must τζιν παντελόνι στα Stradivarius - Βγαίνει σε 9 χρώματα και κοστίζει 9,99 ευρώ

Τρέξε να το αγοράσεις και θα μας θυμηθείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πιο must τζιν παντελόνι στα Stradivarius - Βγαίνει σε 9 χρώματα και κοστίζει 9,99 ευρώ

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, ωστόσο εμείς βρήκαμε στα Stradivarius το πιο must τζιν παντελόνι, το οποίο βγαίνει σε 9 ολόκληρα χρώματα και κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ.

Μπορεί να έχει αρκετή ζέστη και ο καύσωνας να μην υποχωρεί τόσο εύκολα, ωστόσο τα βράδια είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση και μπορείς άνετα να φορέσεις ένα μακρύ παντελόνι, μιας και συνδυάζεται τέλεια με ψηλοτάκουνα.

Ωστόσο, λόγω καλοκαιριού, είναι ευκαιρία να πειραματιστείς με τα χρώματα και να μην κινηθείς safe, δηλαδή σε αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, αλλά σε πιο ζωηρές και παστέλ.

Εμείς ψάξαμε στα Stradivarius και βρήκαμε το απόλυτο τζιν παντελόνι! Είναι ψηλόμεσο, με φαρδιά μπατζάκια και κολακεύει πολύ την σιλουέτα μιας και ψηλώνει τα πόδια μας.

Μπορείς να το φορέσεις κάλλιστα το πρωί για ένα καφέ με φλατ παπούτσια -όπως για παράδειγμα αυτά τα φοβερά καπιτονέ σανδάλια- και t-shirt, αλλά και το βράδυ με ψηλοτάκουνα και top.

Το must τζιν παντελόνι από τα Stradivarius που βγαίνει σε 9 χρώματα

Το πιο must τζιν παντελόνι στα Stradivarius

Σε φοβερή έκπτωση και το 90's παντελόνι από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online stοre της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο παντελόνι με άρωμα από τη δεκαετία του 90' το οποίο μάλιστα, βρίσκεται και σε εκπληκτική τιμή.

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Stradivarius και έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, μετά το φόρεμα για γάμο σε νησί που σου προτείναμε και έγινε ανάρπαστο, ήρθε η ώρα να μας ακούσεις για ακόμα μία φορά!

Όπως σου είπαμε λοιπόν, το παντελόνι αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις -62% από την αρχική τιμή του. Έτσι, από 25,99€ που κόστιζε αρχικά, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Τρέξε να το αγοράσεις γιατί σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί! Ήδη έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια.

Stradivarius φλοράλ παντελόνι