Τελευταία κομμάτια στα Stradivarius - 4 τζιν παντελόνια με λιγότερα από 10 ευρώ

Ξεπουλάνε σαν τρελά και με μεγάλη ταχύτητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τελευταία κομμάτια στα Stradivarius - 4 τζιν παντελόνια με λιγότερα από 10 ευρώ

Το καλοκαίρι και οι εκπτώσεις στα μαγαζιά σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους οπότε όπως είναι λογικό έχουν απομείνει λίγα κομμάτια. Μια από τις αλυσίδες που έχουν βάλει μάλιστα φουλ χαμηλές τιμές είναι τα Stradivarius, ειδικότερα στα τζιν παντελόνια ενώ βρήκαμε κι άλλα κομμάτια που κοστίζουν μόνο 10 ευρώ.

Μπορεί το παντελόνι γενικότερα να μην ενδείκνυται για το καλοκαίρι, ειδικά αυτές τις μέρες με τον καύσωνα, ωστόσο τα βράδια που φυσάει μπορείς άνετα να το φορέσεις.

Το πιο βολικό παντελόνι είναι αναντίρρητα το τζιν, που είναι πάντα διαχρονικό και μέσα στην μόδα και που φοριέται με όλα και παντού. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε στα Stradivarius, βρήκαμε τα πιο οικονομικά και στυλάτα που θα σε συνοδεύσουν και αυτό το καλοκαίρι.

Ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και μπορείς να τα συνδυάσεις υπέροχα είτε με φλατ είτε με τακούνια.

4 τζιν παντελόνια από τα Stradivarius με 9.99 ευρώ

Τζιν flared

Stradivarius τζιν παντελόνι 4

Τζιν παντελόνι patchwork

Stradivarius τζιν παντελόνι 1

Τζιν παντελόνι boyfriend destroyed

Stradivarius τζιν παντελόνι 2

Τζιν mom fit με σκισίματα

Stradivarius τζιν παντελόνι 3

Σε φοβερή έκπτωση είναι μάλιστα και αυτό το 90's παντελόνι από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online stοre της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο παντελόνι με άρωμα από τη δεκαετία του 90' το οποίο μάλιστα, βρίσκεται και σε εκπληκτική τιμή.

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Stradivarius και έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, μετά το φόρεμα για γάμο σε νησί που σου προτείναμε και έγινε ανάρπαστο, ήρθε η ώρα να μας ακούσεις για ακόμα μία φορά!

Όπως σου είπαμε λοιπόν, το παντελόνι αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις -62% από την αρχική τιμή του. Έτσι, από 25,99€ που κόστιζε αρχικά, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Τρέξε να το αγοράσεις γιατί σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί! Ήδη έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια.

Stradivarius φλοράλ παντελόνι