Από τη νέα συλλογή του Stradivarius αυτό το εμπριμέ σεμιζιέ - Κοντεύει ήδη να ξεπουλήσει

Σε χρώμα ροζ της τσιχλόφουσκας! Δεν έχετε ξανά δει κάτι παρόμοιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από τη νέα συλλογή του Stradivarius αυτό το εμπριμέ σεμιζιέ - Κοντεύει ήδη να ξεπουλήσει

Η νέα συλλογή των Stradivarius έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχουμε πάει σοκ! Τα κομμάτια είναι φοβερά, ειδικά ένα σεμιζιέ φόρεμα που το ερωτευτήκαμε με τη πρώτη ματιά.

Μπορεί σιγά σιγά να τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο μας έμεινε σχεδόν ένας μήνας, τον οποίο πρέπει να ευχαριστηθούμε ως το έπακρον!

Για αυτό και επιβάλλεται να ρίξουμε μια ματιά στα Stradivarius, τα οποία έχουν φέρει συγκλονιστικά ρούχα, με ακόμα πιο συγκλονιστικές τιμές.

Εμάς ωστόσο μας μονοπώλησε το ενδιαφέρον ένα συγκεκριμένο εμπριμέ σεμιζιέ φόρεμα, σε χρώμα... της ροζ της τσιχλόφουσκας!

Είναι μακρύ, φαρδύ, σούπερ άνετο και μπορείς να το φορέσεις όλες τις μέρες και σε όλα τα μέρη. Το συνδυάσεις πιο εύκολα με ένα φλατ παπούτσι, ωστόσο αν επιλέξεις το συγεκριμένο κομμάτι σε μια βραδινή έξοδο, μπορείς να το υποστηρίξεις όμορφα και με ένα απλό πέδιλο σε γήινους τόνους, μιας και το σχέδιο του φορέματος είναι ήδη έντονο από μόνο του.

Κοστίζει 25,99 ευρώ και είναι η ευκαιρία σου να το εντάξεις στην ντουλάπα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις, ωστόσο κοντεύει ήδη να ξεπουλήσει, όπως και αυτά τα 5 μίνι φορέματα που έχουν κάνει τον απόλυτο πάταγο.

Σεμιζιέ φόρεμα από τα Stradivarius

Stradivarius σεμιζιέ φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις το σεμιζιέ με κάποιο από αυτά τα σανδάλια από τα Stradivarius που βγαίνουν και σε 5 χρώματα

Η νέα καλοκαιρινή σειρά του Stradivarius είναι ομολογουμένως ότι καλύτερο έχουμε δει αυτούς τους μήνες και πραγματικά διαθέτει όλα μα όλα τα καινούργια trends που θα σε κάνουν να ανανεώσεις και να αλλάξεις το στυλ σου μια και καλή.

Μπορείς να βρεις απίστευτα κομμάτια σε φοβερές τιμές, όπως αυτό το σιέλ jumpsuit, ωστόσο εμείς σταθήκαμε για λίγο σε κάτι καινούργια φλατ πέδιλα που βγάζουν κυριολεκτικά μάτι.

Είναι καπιτονέ, φλατ, με σχέδιο φιόγκου μπροστά και είναι διαθέσιμα σε 6 -ναι κι όμως- χρώματα: Μαύρο, άσπρο, ροζ, πράσινο και γαλάζιο! Κοστίζουν μόνο 19,99 ευρώ και μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με κάποιο φόρεμα ή φούστα είτε με κάποιο παντελόνι, φαρδύ ή κολλητό.

Να είσαι σίγουρη πως θα απογειώσουν το outfit σου, μιας και τα χρώματα του συγκεκριμένου παπουτσιού είναι έντονα, οπότε να είναι προετοιμασμένη να σε κοιτάξουν και να σε θαυμάσουν όλοι.

καπιτονέ σανδάλια από τα Stradivarius