Απόλυτο trend της σεζόν αυτές οι πράσινες γόβες από τα Stradivarius

Θα αλλάξουν όλο σας το στιλ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόλυτο trend της σεζόν αυτές οι πράσινες γόβες από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα το πιο must κομμάτι της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τις πιο στιλάτες πράσινες γόβες που δε θα έπρεπε να λείψουν σε καμία περίπτωση από την συλλογή σου.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια, αν και έχουν αρκετά έντονο χρώμα, μπορείς να τα συνδυάσεις με αρκετά κομμάτια από τη συλλογή σου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απογειώσουν μέσα σε λίγα λεπτά το σύνολό σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Αυτές είναι οι πράσινες γόβες που είναι trend για αυτή την σεζόν

  • Slingback με τακούνι στιλέτο
  • Τιμή: 25,99€

πράσινες γόβες Stradivarius

Από τη νέα συλλογή του Stradivarius το φόρεμα που θα σου λύσει τα χέρια

Η νέα συλλογή των Stradivarius κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες και είναι ακόμα καλύτερη από ότι την φανταζόμασταν. Αυτό μάλιστα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ένα συγκεκριμένο φόρεμα.

Το καλοκαίρι φτάνει δυστυχώς στο τέλος του, μαζί και οι εκπτώσεις, για αυτό είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα ακόμη shopping therapy και να προλάβουμε απίστευτα κομμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, ξεχωρίσαμε ένα φοβερό ολοκαίνουργιο φόρεμα, το οποίο είναι εμπριμέ και κοντό. Το σχέδιο και χρώμα του είναι αρκετά πρωτότυπα και μοδάτα.

Είναι άνετο, φοριέται όλη μέρα ενώ είναι κατάλληλο και για το φθινώπορο. Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με κάποιο φλατ παπούτσι ή σνίκερ, όσο και με κάποιο τακούνι.

Η τιμή του ανέρχεται στα 25,99 ευρώ!

Stradivarius εμπριμέ φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα με αυτές τις καταπληκτικές μαύρες γόβες

Μπορεί στα μαγαζιά να παραμένουν καθήμενοι και μέχρι τις 3:00 να έχουμε φύγει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα τέλειο σύνολο και ειδικά ένα ψηλό παπούτσι για αυτό και εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο από τα Stradivarius.

Το μοναδικό ίσως παπούτσι που φοριέται όλη τη σεζόν και μπορεί να υποστηριχθεί άνετα είναι οι γόβες, που παραμένουν πάντα κλασάτες και διαχρονικές.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα μαγαζιά και οι γόβες που μας τράβηξαν πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι αυτές από τα Stradivarius.

Είναι διαθέσιμες σε μαύρες και σε μπεζ, σε 8 νούμερα και το καλύτερο από όλα είναι ότι λόγω της μεγάλης έκπτωσης, κοστίζουν μόλις 12,99! Τρέξε να τις προλάβεις και συνδύασε τες με κάποιο από αυτά τα φορέματα!

Αυτές τις γόβες από τα Stradivarius θέλουν όλες οι γυναίκες