Το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Bershka που τρελαίνει κόσμο - Κάντο δικό σου μόνο με 17.99 ευρώ

Κάνει πάταγο και το θέλουν όλες οι γυναίκες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Bershka που τρελαίνει κόσμο - Κάντο δικό σου μόνο με 17.99 ευρώ

Μπορεί το καλοκαίρι να κατευθύνεται σιγά σιγά προς το τέλος του, ωστόσο οι εκπτώσεις συνεχίζονται ακάθεκτα. Για αυτό και εμείς βρήκαμε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα από τα Bershka, σούπερ οικονομικό που πρέπει όπως και δήποτε να το αγοράσεις καθώς θα απογείωσει κάθε εμφάνιση σου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι που βρήκαμε είναι το απόλυτο must για μια γυναικεία ντουλάπα. Και αυτό γιατί μπορεί αν φορεθεί εύκολα και υπέροχα όλες τις ώρες και σε όλα τα μέρη. Ανάλογα με το παπούτσι που το ταιριάξεις αλλά και την τσάντα που θα επιλέξεις, μπορείς είτε να πας για καφέ, είτε να πας... σε γάμο!

Είναι μακρύ, φαρδύ, μαύρο και λινό και κολακεύει όλους μα όλους τους σωματότυπους. Κοστίζει από αρχική τιμή 29,99 μόνο 17,99 ευρώ για αυτό και πρέπει να τρέξεις να το αγοράσεις, καθώς ξεπουλάει σαν τρελό, όπως και αυτό το φόρεμα, που σίγουρα το χρειάζεσαι.

Μαυρό φαρδύ φόρεμα από τα Bersha με 17,99 ευρώ

 μαύρο φόρεμα από τα Bershka

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτή τη τσάντα από τα Bershka που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Μία απλή αναζήτηση να κάνει κανείς στα trends της σεζόν και σίγουρα θα βρει μέσα αυτή την τσάντα που εντοπίσαμε για εσένα από τα Bershka. Κοστίζει μόλις 17,99€ και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ανάλογα το χρώμα στο οποίο θα θελήσεις να το αγοράσεις, να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια από τη συλλογή σου, όπως και αυτό το must μαύρο φόρεμα που σου βρήκαμε.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιος μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να αφήσεις εκτός της ντουλάπας σου το καλοκαίρι του 2021.

  • Μαύρο

Μαύρο τσαντάκι

  • Ροζ

ροζ τσάντα bershka

  • Μπλε

Τσαντάκι Bershka

TAGS