Αυτό το εκκεντρικό παντελόνι των Zara ελάχιστες γυναίκες θα το φορούσαν

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το εκκεντρικό παντελόνι των Zara ελάχιστες γυναίκες θα το φορούσαν

Στα Zara δεν θα βρεις μόνο κλασάτα κομμάτια, αλλά και λίγο πιο εκκεντρικά πολύχρωμα. Δηλαδή αυτά που θα σκεφτείς πολύ σοβαρά για να αγοράσεις γιατί μπορεί να φορεθούν μια φορά και μετά να μείνουν κλεισμένα μέσα στην ντουλάπα μέχρι να φτάσει η στιγμή που δεν θα σου κάνουν και θα καταλήξεις να τα χαρίσεις.

Ωστόσο, αυτά είναι τα κομμάτια κιόλας που θα τραβήξουν όλες τις εντυπώσεις αν γνωρίζεις να τα συνδυάσεις σωστά και έξυπνα. Αν λοιπόν ξέρεις από μόδα, αυτό το παντελόνι στο προτείνουμε με τα μάτια κλειστά.

Πρόκειται για το παντελόνι με σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί αλπάκας. Είναι ψηλόμεσο με λάστιχο στη μέση και ίσιο μπατζάκι. Είναι επίσης πολύχρωμο και πολύ παιχνιδιάρικο. Αν αγαπήσεις το εν λόγω παντελόνι, τότε θα λατρέψεις και αυτή την boho φούστα.

Αυτό είναι το εκκεντρικό παντελόνι των Zara

29,95

εκκεντρικό παντελόνι των Zara

Συνδύασε το παντελόνι με αυτά τα sneakers

Ψάχνεις άνετα αθλητικά παπούτσια; Σου βρήκαμε στα Zara τα κατάλληλα με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ και είναι τα πιο girly που θα βρεις, λόγω μιας μικρής και τέλειας λεπτομέρειας που έχουν.

Τα sneakers έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, καθώς με διάφορους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Πολλές fashion bloggers μέσω των social media, μας έχουν δείξει και προτείνει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε με ένα αθλητικό παπούτσια να δείχνουμε σικάτες και κομψές.

Αυτά λοιπόν που σου βρήκαμε στην αγαπημένη αλυσίδα, κοστίζουν μόλις 19,95 ευρώ, είναι λευκά και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα που μπορεί να έχει στην ντουλάπα σου. Το λευκό είναι η πιο ευκολοφόρετη απόχρωση.

Μάλιστα, το εν λόγω παπούτσι ταιριάζει και με αυτό το απίστευτο, αλλά... περίπλοκο φόρεμα που θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara.

  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΣΤΗ ΦΤΕΡΝΑ. ΣΟΛΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.
  • STARFIT. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3 CM
  • 19,95 EUR

Zara γυναίκα αθλητικά παπούτσια

TAGS