Τα Zara έχουν την πιο boho φούστα στο χρώμα της θάλασσας

Σε απίστευτη τιμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Zara έχουν την πιο boho φούστα στο χρώμα της θάλασσας

Το καλοκαίρι ακόμη και αν δεν είναι boho τύπος, σίγουρα θα το επιλέξεις σε κάποια εμφάνιση σου. Οι αέρινες φούστες την θερινή περίοδο είναι οι αγαπημένες των γυναικών, αλλά και πιο δροσερές από ένα παντελόνι ακόμη και πολλές φορές σορτσάκι.

Στα Zara λοιπόν κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς βρήκαμε την πιο girly και παράλληλα νησιώτικη boho φούστα που θα λατρέψεις. Πρόκειται για την ψηλόμεση φούστα με ελαστική μέσα που ρυθμίζεται με κορδόνια. Έχει κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή, αλλά και λεπτομέρεια με κοχύλια στα φουντάκια.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ και θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου. Ακόμη μπορείς να την φορέσεις και στην παραλία, μόνο με το μαγιό σου και ένα ζευγάρι πέδιλα.

Βέβαια αν δεν είναι του boho αλλά του πιο απλού ή σικ, θα βρεις στα Zara την πιο basic φούστα σε μίνι μήκος που θα φοράς καθημερινά.

Αυτή είναι η boho φούστα των Zara

29,95

Zara boho φούστα στο χρώμα της θάλασσας

Συνδύασε την φούστα με αυτό το τοπάκι για καθημερινές εμφανίσεις

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα κλασικό μαύρο τοπάκι. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και κομμάτια, αλλά και σε όλες τις επιδερμίδες. Ενώ, είναι η πιο εύκολο επιλογή όταν βιάζεσαι να βγεις για κάποιο ραντεβού ή σε πιάνει ο νευρικός κλονισμός του "δεν έχω τι να φορέσω".

Κάνοντας μια γρήγορα αναζήτηση στη διαδικτυακή σελίδα των Zara, θα βρεις το εν λόγω τοπάκι σε πολύ καλή τιμή. Συγκεκριμένα, με μόνο 15,95 ευρώ. Πρόκειται για έναν κορσέ τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Έχει μάλιστα στο λάστιχο λεπτομέρεια τύπου σφηκοφωλιάς.

Για εσένα που ακόμη κάνεις δεύτερες σκέψεις στο αν πρέπει να το αγοράσεις, να πούμε πως μπορείς να το φορέσεις και μέσα στο σπίτι αν δεν είναι τύπος που φοράς συνέχεια πιτζάμες, αλλά και για επίσκεψη στο σπίτι φίλης σου.

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί άνετα με ένα από αυτά τα απίστευτα σακάκια των Zara.

Αυτό είναι το τοπ των Zara

  • 15,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

Zara basic γυναικείο τοπ 15,95 ευρώ

TAGS