Το πιο σικάτο all time classic παλτό στα Zara με 29,95 ευρώ και σε 6 χρώματα

Ευκαιρία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο σικάτο all time classic παλτό στα Zara με 29,95 ευρώ και σε 6 χρώματα

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνιση τους με την επέλαση της κακοκαιρίας Αθηνά που ήδη έκανε αρκετές καταστροφές στην Θεσσαλονίκη λόγω δέντρων που έπεσαν από τον αέρα. Για αυτό στα Zara θα βρεις παλτό σε μοναδικές τιμές τα οποία είναι πολύ κλασάτα και μοδάτα.

Όπως για παράδειγμα για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι, το οποίο διαθέτει κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Μάλιστα βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα. Γκρι σταχτί, της άμμου, μαύρο, μπλε, κίτρινο και εκρού.

Είναι επίσης, πολύ οικονομικό καθώς κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ. Μια τιμή που δύσκολα θα βρεις σε παλτό! Για αυτό και είναι μοναδική ευκαιρία.

Ταιριάζει απίστευτα με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια και θα σε κρατάει ζεστή όλη την ημέρα. Ειδικά, αν το συνδυάσει με αυτό το μοδάτο μαύρο μποτάκι που θα βρεις επίσης στα Zara θα απογειώσεις το στιλ σου.

Αυτό είναι το παλτό των Zara

Zara παλτό τιμή

Συνδύασε το παλτό του με αυτό το φόρεμα και κάνε την πιο χουχουλιάρικη εμφάνιση

Τα πρώτα κρύα έκαναν την είσοδο τους, με την θερμοκρασία τα βράδια να πέφτει αρκετά και να χρειάζεσαι την ζακέτα σου ή το μπλουζάκι με μακρύ μανικάκι. Για εσένα ωστόσο, που δεν θέλεις μπλούζες και ζακέτες, σου βρήκαμε το φόρεμα που θα λατρέψεις και δεν θα αποχωρίζεσαι.

Θα το βρεις στα Zara και θα το αγαπήσεις. Είναι πολύ χουχουλιάρικο και μπορεί να φορεθεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρας. Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα με γιακά που είναι σε oversize γραμμή για εσένα κιόλας που μπορεί να θέλεις να κρύψεις κάποια παραπανίσια κιλάκια.

Το εν λόγω φόρεμα το βλέπουμε συχνά τον χειμώνα, καθώς είναι αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και ειδικά πολύ άνετο. Για εσένα όμως που το θέλεις να φαίνεται πιο στιλάτο, συνδύασε το με αυτή την τσάντα που ξεπουλάει σαν τρελή.

29,95

χουχουλιάρικο φόρεμα Zara

TAGS