Μπουφάν μόνο με 20 ευρώ στα Zara - Είναι μαύρο και ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου

Τρέξε να προλάβεις την έκπτωση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπουφάν μόνο με 20 ευρώ στα Zara - Είναι μαύρο και ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου

Ψάχνεις ένα ωραίο μπουφάν φέτος το χειμώνα, το οποίο θα φοράς στη καθημερινότητα σου; Ε λοιπόν, θα το βρεις στα Zara και μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόνο 20 ευρώ, συγκεκριμένα, 19,99. Θα σε προστατεύσει από το κρύο, αλλά και την βροχή.

Πρόκειται για το καπιτονέ τζάκετ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με ραφές. Διαθέτει τσέπες μπροστά με φερμουάρ, ενώ στο κάτω μέρος είναι ρυθμιζόμενο με ελαστικά κορδόνια και stopper. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Μπορεί να το φορέσεις με όλα σου τα ρούχα, από casual έως και αθλητικά. Επίσης λόγω του χρώματος του που είναι μαύρο, ταιριάζει και με όλα τα υπόλοιπα χρώματα που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου.

Αν ωστόσο, ψάχνεις κάτι πιο μοδάτο και όχι κλασικό, τσέκαρε το μπουφάν του... πιλότου! Θα δώσει σίγουρα άλλον αέρα στην εμφάνιση σου.

Αυτό είναι το μπουφάν από τα Zara

  • 19,99 EUR- 30%
  • Χρώμα Μαύρο

Μπουφάν μόνο με 20 ευρώ στα Zara

Αν δεν σ' αρέσουν τα μπουφάν αγόρασε παλτό στα Zara με 29,95 ευρώ

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνιση τους με την επέλαση της κακοκαιρίας Αθηνά που ήδη έκανε αρκετές καταστροφές στην Θεσσαλονίκη λόγω δέντρων που έπεσαν από τον αέρα. Για αυτό στα Zara θα βρεις παλτό σε μοναδικές τιμές τα οποία είναι πολύ κλασάτα και μοδάτα.

Όπως για παράδειγμα για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι, το οποίο διαθέτει κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Μάλιστα βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα. Γκρι σταχτί, της άμμου, μαύρο, μπλε, κίτρινο και εκρού.

Είναι επίσης, πολύ οικονομικό καθώς κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ. Μια τιμή που δύσκολα θα βρεις σε παλτό! Για αυτό και είναι μοναδική ευκαιρία.

Ταιριάζει απίστευτα με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια και θα σε κρατάει ζεστή όλη την ημέρα. Ειδικά, αν το συνδυάσει με αυτό το μοδάτο μαύρο μποτάκι που θα βρεις επίσης στα Zara θα απογειώσεις το στιλ σου.

Zara παλτό τιμή

TAGS