Βγαίνει σε 12 χρώματα - Το τζιν που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στα Zara

Και πάμφθηνο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαίνει σε 12 χρώματα - Το τζιν που ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στα Zara

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και έτσι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με μερικά πολύ δυνατά κομμάτια από τα καταστήματα Zara. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν που βγαίνει συνολικά σε 12 αποχρώσεις.

Μετά λοιπόν από το must - have πανωφόρι που βρήκαμε για εσένα, ήρθε η ώρα να περάσεις και στα παντελόνια. Το συγκεκριμένο τζιν που βρήκαμε είναι ένα ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ ιδιαίτερα χρώματα και να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το τζιν που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΦΑΡΔΥ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara ίσιο τζιν

Συνδύασε το τζιν σου με αυτό το μπουφάν από τα Zara

Ψάχνεις ένα ωραίο μπουφάν φέτος το χειμώνα, το οποίο θα φοράς στη καθημερινότητα σου; Ε λοιπόν, θα το βρεις στα Zara και μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόνο 20 ευρώ, συγκεκριμένα, 19,99. Θα σε προστατεύσει από το κρύο, αλλά και την βροχή.

Πρόκειται για το καπιτονέ τζάκετ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με λεπτομέρεια με ραφές. Διαθέτει τσέπες μπροστά με φερμουάρ, ενώ στο κάτω μέρος είναι ρυθμιζόμενο με ελαστικά κορδόνια και stopper. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Μπορεί να το φορέσεις με όλα σου τα ρούχα, από casual έως και αθλητικά. Επίσης λόγω του χρώματος του που είναι μαύρο, ταιριάζει και με όλα τα υπόλοιπα χρώματα που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου.

Αν ωστόσο, ψάχνεις κάτι πιο μοδάτο και όχι κλασικό, τσέκαρε το μπουφάν του... πιλότου! Θα δώσει σίγουρα άλλον αέρα στην εμφάνιση σου.

  • 19,99 EUR- 30%
  • Χρώμα Μαύρο

Μπουφάν μόνο με 20 ευρώ στα Zara

TAGS