Ό, τι πιο σικ μπορείς να βάλεις - Οι λευκές μπότες των Zara που θα αφήσουν εποχή

Δεν γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ό, τι πιο σικ μπορείς να βάλεις - Οι λευκές μπότες των Zara που θα αφήσουν εποχή

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα τις πιο στιλάτες λευκές μπότες, οι οποίες δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Ποιος είπε πως το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Ακόμα και το χειμώνα μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα έντονα χρώματα (δες εδώ το πιο στιλάτο πορτοκαλί μπουφάν από τα Zara).

Οι μπότες που σου προτείνουμε να πάρεις από τα Zara

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να σκεφτείς με τι να συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι περιζήτητο και ξεπουλάει.

  • ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ
  • Τιμή: 119€

Λευκές μπότες Zara

Συνδύασε τις μπότες σου με αυτό το απλό φόρεμα από τα Zara

Θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα φόρεμα που θα φοράς όποτε θέλεις, αφού συνδυάζεται με όλα; Στο βρήκαμε λοιπόν στα Zara και είναι πολύ οικονομικό, καθώς κοστίζει μόλις 19,95 ευρώ. Ενώ, βγαίνει και σε μαύρο, το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και φοριέται παντού.

Πρόκειται για το φόρεμα σε ύφανση ριμπ με γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείνει μπροστά με κουμπιά, ενώ είναι μίντι σε σχετικά στενή γραμμή που θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Επίσης, εκτός από μαύρο χρώμα, βγαίνει σε σκούρο καφέ, αλλά και σε πράσινο.

Με τα κατάλληλα παπούτσια μπορείς να το φορέσεις από το πρωί για ψώνια ή στη δουλειά σου, εως το βραδάκι για φαγητό, αλλά και γιατί όχι για ένα χαλαρό ποτάκι με φίλους. Αν ωστόσο, για το βράδυ αργά θέλεις κάτι πιο grande, τσέκαρε αυτό το φόρεμα που μοιάζει πανάκριβο αλλά κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ

  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 4886/626

Zara καθημερινό φόρεμα

TAGS