Με 29,99 ευρώ στα Zara το πιο ζεστό μπουφάν του Χειμώνα - Σε 2 χρώματα

Θα το βρείτε στα εκπτώτικα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με 29,99 ευρώ στα Zara το πιο ζεστό μπουφάν του Χειμώνα - Σε 2 χρώματα

Μπορεί να έχουμε ένα μήνα ακόμη μπροστά μας για να φύγει το Φθινόπωρο και να έρθει ο χειμώνας, ωστόσο, τα κρύα είναι... τσουχτερά αρκετά βράδια. Για αυτό και κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο online shop των Zara, σου βρήκαμε μπουφάν με 29,99 ευρώ μόνο!

Πρόκειται για το κοντό μπουφάν με όρθιο γιακά και κρυφή κουκούλα στο εσωτερικό που προσαρμόζεται με ελαστικά κορδόνια stopper. Έχει μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Διαθέτει επίσης πλαϊνές τσέπες με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Το κάτω μέρος είναι ρυθμιζόμενο με λάστιχο και stopper. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες.

Το μπουφάν θα βρεις στα εκπτωτικά, καθώς η αρχική του τιμή ήταν 49,95 ευρώ.

Μπορείς θα το φορέσεις καθημερινά, από το πρωί στον καφέ, μέχρι και στο γυμναστήριο πάνω από την φόρμα σου. Και αν δεν σου αρέσει το χακί που θα δεις παρακάτω, βγαίνει και σε μαύρο. Αν είσαι όμως του παλτού, σου βρήκαμε με μόνο 30 ευρώ το πιο all time classic.

Αυτό είναι το καπιτονέ μπουφάν των Zara

Από 49,95 ευρώ, μόνο με 29,99 | -35%

Καπιτονέ μπουφάν Zara

Συνδύασε το μπουφάν με ένα από τα παρακάτω χουχουλιάρικα πουλόβερ για τις κρύες ημέρες

Στις βιτρίνες έχουν βγει απίστευτα κομμάτια τόσο σε φορέματα, όσο σε παντελόνια αλλά και πουλόβερ. Εμείς λοιπόν για ακόμη μια φορά σου βρήκαμε στα Zara, την πιο οικονομική μπλούζα που θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη.

Πρόκειται για το πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Στο κάτω μέρος έχει ανοίγματα στα πλάγια, ενώ στα τελειώματα είναι σε ύφανση ριπ. Βγαίνει μάλιστα σε 9 διαφορετικά χρώματα, όπως σε μαύρο, καμηλό σκούρο, πράσινο, κόκκινο, γκρι σταχτί, μπλε, γκρι μπλε και πράσινο.

Μπορείς να συνδυάσεις το εν λόγω πουλόβερ με όλα σου τα ρούχα μέχρι δηλαδή και φούστες, ενώ από πάνω μπορείς να ρίξεις στους ώμους σου και αυτό το μοναδικό παλτό.

12,95

Zara πουλόβερ σε 9 χρώματα

TAGS