Με 39,95 ευρώ στη νέα συλλογή των Zara τα μποτάκια που θα σου ζητάνε όλες σου οι φίλες

Θα τα ζηλέψουν όλες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με 39,95 ευρώ στη νέα συλλογή των Zara τα μποτάκια που θα σου ζητάνε όλες σου οι φίλες

Ψάχνεις τα πιο εκκεντρικά μποτάκια γιατί τα κλασικά μαύρα τα φοράνε όλες στο δρόμο; Στα Zara θα βρεις τα πιο μοδάτα στο πιο "μπαμ στα μάτια" χρώμα. Είναι στο κόψιμο και στο στιλ top trend για φέτος το χειμώνα, ωστόσο διαφέρουν στην απόχρωση.

Πρόκειται για τα μονόχρωμα μεταλλιζέ μποτάκια, τα οποία έχουν λεπτομέρεια θηλιά πίσω και μπροστά και επίσης χοντρή σόλα. Κλείνουν με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτουν συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί να θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό τους, λόγω του χρώματος τους, ωστόσο, με ένα total black look σίγουρα θα "κλέψεις" όλα τα βλέμματα και γνωστές και φίλες θα σε ρωτούν από που τα αγόρασες.

Ωστόσο, αν θέλεις τα κλασικά μαύρα που ταιριάζουν με όλα, σου έχουμε βρεις τα πιο οικονομικές τα οποία ξεπουλάνε στο λεπτό.

Αυτά είναι τα μποτάκια των Zara

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Χρυσό

Zara χρυσά μποτάκια

Συνδύασε τα μποτάκια με αυτό το μαύρο καθημερινό φόρεμα

Φοβάσαι τον χειμώνα να βάζεις φορέματα λόγω του κρύου; Όχι πια! Σου βρήκαμε από τα Zara το φόρεμα που θα λατρέψεις να φοράς. Είναι καθημερινό και μπορεί να συνδυαστεί με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Κοστίζει μάλιστα, μόλις 26 ευρώ και πιο συγκεκριμένα, 25,95 ευρώ.

Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα με όρθιο γιακά με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Στο κάτω μέρος του είναι με βολάν. Βγαίνει μόνο σε μαύρο, το χρώμα που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις, τύπους δέρματος, αλλά και σιλουέτες.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά ή στα ψώνια σου, μέχρι για έναν γρήγορο καφέ ή φαγητό. Με τον κατάλληλο συνδυασμό μάλιστα, μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι με την παρέα ή τον σύντροφο.

Για να ολοκληρώσεις το look σου, ρίξε στους ώμους σου πάνω από το φόρεμα, αυτό το σικάτο παλτό που βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα και μπορείς να το αγοράσεις με μόλις δυο εικοσάρικα.

  • 25,95
  • Χρώμα Μαύρο

Zara καθημερινό χειμωνιάτικο φόρεμα

TAGS