Έχει βουίξει όλη η αγορά για αυτό το κόκκινο πουκάμισο από τα Zara - Βγαίνει σε 12 ακόμα χρώματα

Δικό σου με λιγότερα από 20 ευρώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει βουίξει όλη η αγορά για αυτό το κόκκινο πουκάμισο από τα Zara - Βγαίνει σε 12 ακόμα χρώματα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο κόκκινο πουκάμισο, το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Ποιος είπε ότι το χειμώνα πρέπει να φοράμε μόνο σκούρα χρώματα; Όπως σου δείξαμε και με τη μωβ φούστα από τα Zara, έτσι και αυτό το πουκάμισο μπορεί να αναβαθμίσει το καθημερινό στιλ σου μέσα σε μία στιγμή.

Μάλιστα, το ρούχο αυτό βγαίνει συνολικά σε 12 χρώματα ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου.

Το κόκκινο πουκάμισο από τα Zara που δεν γίνεται να χάσεις

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι πανωφόρι να βάλεις με τα ρούχα σου.

Μάλιστα θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γίνει πραγματικά ανάρπαστο τον τελευταίο καιρό και ξεπουλάει σαν τρελό.

  • ΡΙΧΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • Τιμή: 19,95€

Zara κόκκινο πουκάμισο

Βάλε το πουκάμισό σου με αυτή την φανταστική γούνα από τα Zara

Ο χειμώνας φτάνει για τα καλά και ήρθε ο καιρός να βγάλουμε τα χοντρά πανωφόρια, να τα καθαρίσουμε και να τα κρεμάσουμε στις ντουλάπες. Για εσένα ωστόσο, που θέλεις να ανανεωθείς και να αγοράσεις κάτι καινούργιο, στα Zara θα βρεις το κατάλληλο.

Στη νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας θα βρεις ένα παλτό - γούνα με γιακά με πέτα και μακρύ μανίκι. Διαθέτει κρυφές πλαϊνές τσέπες στην ραφή και κλείνει μπροστά με κουμπιά.

Το εν λόγω παλτό που βγαίνει σε μπεζ χρώμα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Σε μια βόλτα για ψώνια, για φαγητό, για χαλαρό ποτό, αλλά και με κατάλληλους συνδυασμούς για την έξοδο σας με την παρέα σε ένα κλαμπάκι.

Για τις πιο χαλαρές σας βόλτες, πρωινές κυρίως ρίξτε το παλτό πάνω από αυτό το καθημερινό και πάμφθηνο μαύρο φόρεμα.

  • 49,95 EUR
  • Χρώμα Μπεζ

παλτό - γούνα στα Zara  με 50 ευρώ

TAGS