«Αναστάτωση» με τις μπότες του H&M - Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Δεν γίνεται να τις χάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αναστάτωση» με τις μπότες του H&M - Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο ζευγάρι μπότες, το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το οικονομικό πουκάμισο που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ακόμα αξεσουάρ που θα σου «λύσει» τα χέρια.

Οι μπότες των H&M που έχουν φέρει αναστάτωση

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα θα σου προτείναμε να βιαστείς μιας και είναι ένα κομμάτι που ξεπουλάει τον τελευταίο καιρό καθώς έχει γίνει ανάρπαστο.

H&M μπότες

Φόρεσέ τες με αυτό το λευκό φόρεμα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και απλό λευκό φόρεμα, το οποίο θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ στις εμφανίσεις σου μέσα στο φθινόπωρο.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, φημίζεται για τις καλές τιμές της καθώς και για τα σικάτα ρούχα που προσφέρει στους καταναλωτές της.

Έτσι, το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και το απλό του σχέδιο σου επιτρέπει να αυτοσχεδιάσεις με τα αξεσουάρ. Βέβαια, ένα ακόμα ρούχο που θα μπορούσες να προσθέσεις στη λίστα σου από τα H&M είναι και αυτό το υπέροχο τζιν το οποίο ξεπουλάει πριν καλά καλά προλάβει να κυκλοφορήσει.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

H&M λευκό φόρεμα

TAGS