«Κόσμημα» η μίνι μεταλλική τσάντα από τα Zara - Έχει γίνει περιζήτητη

Βγαίνει σε δύο χρώματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόσμημα» η μίνι μεταλλική τσάντα από τα Zara - Έχει γίνει περιζήτητη

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Α, εντοπίσαμε για εσένα το πιο ξεχωριστό μεταλλικό τσαντάκι το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Αφού λοιπόν σου δείξαμε το πιο κουλ παλτό της αγοράς, ήρθε η ώρα να δεις και το πιο κουλ τσαντάκι, το οποίο υπόσχεται να σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Η τσάντα που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα καταφέρει να αναβαθμίσει το οποιοδήποτε βραδινό σου ντύσιμο.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και το συγκεκριμένο τσαντάκι έχει γίνει ανάρπαστο και έτσι έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

  • ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
  • ΦΟΔΡΑ ΜΕ ΤΣΕΠΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  • ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ
  • Τιμή: 29,95€

Zara τσάντα

Βάλε το τσαντάκι σου με το πιο σικάτο φόρεμα από τα Zara

Στα Zara σου βρήκαμε το πιο σικάτο φόρεμα, το οποίο μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι σε ίσια γραμμή, βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και θα το αγαπήσεις. Όχι μόνο λόγω σχεδίου και εφαρμογής, αλλά και λόγω της αδιανόητα χαμηλής τιμής.

Πρόκειται λοιπόν για το αμάνικο μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά. Βγαίνει σε μπέζ, κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα, για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Από την δουλειά, μέχρι για τα ψώνια ή τον καφέ σου, ακόμη και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι.

Για παράδειγμα με ένα ζευγάρι sneakers και ένα πουλοβεράκι από πάνω ή πουκάμισο είναι το πιο στιλάτο look για μια χαλαρή βόλτα. Αν θέλεις να το φορέσεις βράδυ, συνδύασε το με μποτάκια μαύρα όπως αυτά τα φουλ οικονομικά, ένα τσαντάκι, σακάκι στους ώμους και έτοιμη.

9,95 EUR

φόρεμα με 9,95 ευρώ στα Zara

TAGS