Μπλε και καπιτονέ το μπουφάν των H&M που έχει γίνει ανάρπαστο - Βγαίνει σε άλλα 3 χρώματα

Ζεστό και οικονομικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπλε και καπιτονέ το μπουφάν των H&M που έχει γίνει ανάρπαστο - Βγαίνει σε άλλα 3 χρώματα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και ζεστό μπουφάν, το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Το μπουφάν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα πρωινά looks σου, ενώ αποτελεί κι αυτό, όπως και αυτές εδώ οι μπότες, ένα από τα κομμάτια των H&M, που ξεπουλάνε.

Το μπουφάν των H&M που έχει γίνει ανάρπαστο

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μπουφάν που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν θα μπορείς να αποφασίσεις με ποιο πανωφόρι θα συνδυάσεις το ντύσιμό σου.

Υφασμένο, καπιτονέ φουσκωτό μπουφάν με κουκούλα με κορδόνι, φερμουάρ μπροστά, μπροστινές τσέπες-φιλέτο, ντυμένο λάστιχο στην άκρη του μανικιού και κρυφό κορδόνι στο τελείωμα. Με φόδρα. Βγαίνει ακόμα σε λιλά, λευκό και μαύρο.

Τιμή: 39,99€

H&M μπλε ηλεκτρίκ μπουφάν

Συνδύασε το μπουφάν σου με αυτό το 90's τζιν από τα H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν παντελόνι το οποίο είναι σίγουρο πως δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Μετά το οικονομικό πουκάμισο που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ακόμα ρούχο που θα σου «λύσει» τα χέρια.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Πεντάτσεπο τζιν από χοντρό, ξεπλυμένο denim. Χαλαρή εφαρμογή, ψηλή μέση, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί και ίσια γραμμή.

Τιμή: 29,99€

H&M φαρδύ τζιν

TAGS