Ότι πρέπει για τον χειμώνα αυτές οι γαλότσες από τα Zara - Βγαίνουν σε 3 χρώματα

Δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ότι πρέπει για τον χειμώνα αυτές οι γαλότσες από τα Zara - Βγαίνουν σε 3 χρώματα

Ο χειμώνας έχει φτάσει για τα καλά και οι βροχές έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου ένα ζευγάρι γαλότσες! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα φοβερό ζευγάρι στα Zara.

Η νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας ρούχων περιλαμβάνει απίστευτα κομμάτια για τον χειμώνα, από παλτά (δείτε εδώ ένα που ξεπουλάει συνεχώς) μέχρι μπότες. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε αυτό το ζευγάρι γαλότσες που είναι το απόλυτο must have για φέτος, μιας κι έχουν επιστρέψει ξανά στη μόδα.

Κοστίζουν 45,95 ευρώ και είναι διαθέσιμες σε 3 χρώματα: Μωβ, πράσινο και καφέ!

Γαλότσες από τα Zara

  • ΙΣΙΑ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
  • ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,5 CM

 γαλότσες από τα Zara

Συνδύασε τις γαλότσες με αυτό το bomber jacket στα Zara που κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Ασύλληπτες εκπτώσεις θα βρεις στα Zara! Συγκεκριμένα αν μπεις στην κατηγορία special prices στην διαδικτυακή τους σελίδα, θα βρεις προϊόντα μέχρι 50 ευρώ. Επίσης, υπάρχουν μπουφάν μόλις με 19,99 ευρώ τα οποία έχουν ξεπουλήσει σαν τρελά!

Όπως για παράδειγμα αυτό το bomber jacket που θα δεις παρακάτω. Πρόκειται για το καπιτονέ τζάκετ πιλότου με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες με τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ.

Μπορεί να φορεθεί άνετα σε καθημερινή βάση πάνω από τα αγαπημένα σου φούτερ αλλά και τοπ! Αν ωστόσο θέλεις να το αγοράσεις πρέπει να... τρέξεις καθώς έχουν φύγει τα μισά νούμερα.

Αν όμως δεν βρεις το νούμερο που φοράς, τσέκαρε αυτή την χουχουλιάρικη γούνα με κουκούλα η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή και πολύ οικονομική.

  • Από 39,95 EUR μόνο με 19,99 EUR -45%
  • Χρώμα Μαύρο | 0518/246

Bomber jacket στα Zara με 19,99 ευρώ

TAGS