Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο - Το ροζ animal print πουκάμισο από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Βγαίνει σε δύο χρώματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο - Το ροζ animal print πουκάμισο από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο πουκάμισο, το οποίο δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το εκκεντρικό παντελόνι που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να πας σε κάτι πιο safe και τι καλύτερο από ένα ροζ πουκάμισο που μπορεί να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το animal print πουκάμισο από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι ξεπουλάει και έτσι δεν έχουν μείνει αρκετά στο απόθεμα.

  • ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΝΣΕΤΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • Τιμή: 19,95€

Zara animal print πουκάμισο

Συνδύασέ το με το παντελόνι της Βίκυς Καγιά από τα Zara

Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει άπειρες φορές πως έχει μοναδικό στιλ, ακολουθώντας όλες τις τάσεις της μόδας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως εκτός από κριτής του GNTM που ήταν - αφού αποχώρησε αποκαλύπτοντας τον λόγο - , παρουσιάζει και την δική της εκπομπή μόδας, το Shopping Star.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι να περπατά και να την κοιτάνε όλοι οι περαστικοί. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, πλέον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο όπως έχει δηλώσει και η ίδια και κάνει τα πράγματα που αγαπά και απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια της - δείτε φωτογραφίες από βόλτες τους.

Στην εμφάνιση της λοιπόν στο Κολωνάκι, επέλεξε να φορέσει ένα ζαχαρί look! Συγκεκριμένα, πουλόβερ μαζί με φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα converse all star.

Βίκυ Καγιά Κολωνάκι

Εμείς ωστόσο πάθαμε σοκ με το παντελόνι της και έτσι βρήκαμε παρόμοιο στη νέα συλλογή των Zara!

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με ίσιο μπαντζάκι, πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες στο πίσω μέρος με ρέλι και κουμπί. Διαθέτει λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 9085/031

Φαρδύ παντελόνι Zara

Συνδύασε το παντελόνι που μοιάζει με αυτό της Βίκυς Καγιά, με αυτό το φούτερ σε εκρού χρώμα, το οποίο ωστόσο κυκλοφορεί και σε ακόμη 6 διαφορετικά χρώματα.

Πρόκειται για το φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Έχει τελειώματα σε ύφανση ριμπ.

  • 9,95 EUR
  • Χρώμα Εκρού | 8417/812
  • zara φούτερ
TAGS