Ουρές στα ταμεία των Zara - Ξεπουλάει το μαύρο βελούδινο φόρεμα τους

Θα το λατρέψετε όλες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ουρές στα ταμεία των Zara - Ξεπουλάει το μαύρο βελούδινο φόρεμα τους

Θέλεις να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό φόρεμα φέτος στο ρεβεγιόν; Λοιπόν στο βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara! Είναι μίνι, βελούδινο και μαύρο και πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου, αφού έχει μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα λατρέψεις.

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη. Είναι αμάνικο και η μια του τιράντα είναι με μεταλλική αλυσίδα. Μαζί με ασημένια κοσμήματα και ένα λεπτό σικάτο πέδιλο θα είναι μια απίστευτη εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μην σας τρομάζει το γεγονός πως είναι αμάνικο και μπορεί να κρυώσετε! Το ύφασμα του είναι χοντρό και έτσι το κάνει ιδανικό!

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να φορέσετε κλασικό μαύρο, έχουμε ακόμη μια πρόταση! Εσείς που είστε του... grande θα αγαπήσετε και με το παραπάνω αυτό το λαμέ με πούπουλα φόρεμα.

Αυτό είναι το βελούδινο φόρεμα των Zara

  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 9274/507

Mαύρο βελούδινο φόρεμα Zara

Δημιούργησε το πιο τέλειο σύνολο του ρεβεγιόν σε συνδυασμό με αυτή τη γούνα

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα Zara μια γούνα που είναι κατάλευκη και πολύ χουχουλιάρικη. Μπορεί να μην έχει βγει ακόμη προς πώληση, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα βγει η τιμή της. Είναι πολύ εντυπωσιακή και θα γίνει η αγαπημένη σου.

Πρόκειται για το μπουφάν γούνα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με κόπιτσα και βγαίνει σε xs-s και m-l.

Την εν λόγω γούνα δεν θα σας συνιστούσαμε να την φορέσετε σε μια πιο απλή καθημερινή βόλτα, παρά μόνο αν την υποστηρίζει το στιλ σας και την φορέσετε, για να μην σας.. φορέσει. Ωστόσο, για μια βραδινή βόλτα, ειδικά για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, είναι τέλεια. Βέβαια, υπάρχει στα Zara και μια τέλεια γούνα για καθημερινές εμφανίσεις.

  • 69,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό | 4968/227

Zara λευκή γούνα

TAGS